Забраняват на руските полицаи да пътуват, включително и в България

Ограничението засяга тези с допуск за работа с държавни тайни
22 апр 2014 16:40, Елка Василева
32
Забраняват на руските полицаи да пътуват, включително и в България
Снимка: архив, Reuters

На служителите на полицията в Русия с висока степен на достъп до държавни и служебни тайни е забранено да пътуват в редица държави, сред които и България. Това съобщи Интерфакс, като се позова на източник от руските правоохранителни органи.

По данни на източника в края на март руското МВР е получило препоръчително писмо за засилване на режима за защита на секретността. В писмото се предлага да бъдат ограничени пътуванията на служители на вътрешното министерство, които имат допуск за работа с държавна тайна.

В подразделенията на министерството е била изпратена телеграма със забрана за пътуване в редица държави на служителите, които имат втора от три възможни степени на форма на допуск. Източникът на Интерфакс посочи, че тези страни са близо 200, но не уточни кои са тези страни.

Междувременно Lifenews съобщи, че в забранителния списък са включени 150 държави, сред които  САЩ, Турция, България, Великобритания, Япония, Мексико, Италия, Египет, Испания, Чехия, Куба, Норвегия и Холандия. Изданието уточнява, че ограниченията засягат личния състав на МВР, Федералната миграционна служба, Федералната служба за контрол на търговията с наркотици, Федералната служба за изпълнение на наказанията и частично Министерството на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
4
 
! Отговори
До 22ри преди 9 години
Не съм такъв оптимист като тебе за руснаците че ще отърват света от ционистите и американците.Мисле че до сега историята го доказа обратното.Те събуха гащите на руснаците по време на студената война без бой с други средства.Жалкото е че сегашното руско управление не го разбира това и вероятно ще гризнат дръвцето.Относно забраната за пътуване_те изпреварина събитията.Преди ЕС и америка да ограничи пътуванията им те го направина.Тъкмо да не се дразнят от гнилият запад
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕС ми заприлича на СССР,забрана за пътуване но икономически санкции няма.
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нашите разветки от ромския ще изцедят таините им
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой иска ушаци около себе си.
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
като замирише на ***, разбирам, че *** е наблизо
19
7
 
7
 
! Отговори
Недан преди 9 години
До вангьо Нещо не си разбрал. Предстой на фалиралата(17трл.долара),затлъстяла,дрогирана ,алкохолизирана,психясяла, и грабеща из целият свят чужди блага американска икономик,сложена на системи от верните слуги и другари от ЕС. НО ПАСАРАН.ЖАЛКО ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ЗАТЛЪСТЕЛИ И ОТРОВЕНИ ОТ КОНСУМИРАНИТЕ *** ГРАЖДАНИ НА САЩ.И дори Стара Европа ще изгори от това.Т.Н. демокрация отиде в *** ...з .Европа на християнските ценности и на народите, а не на сплутата Америка.
18
6
 
12
 
! Отговори
лара преди 9 години
Нищо не става случайно - забрана да пътуват ? Това е само привидното - нека не се заблуждаваме. Светът стана опасно за живеене място. Не на демагогията на Запада и на " здравословните " храни на Макдоналдс !
17
17
 
16
 
! Отговори
вангьо преди 9 години
Горката Русия.Обикновените руски граждани ще страдат заради путиновата глупост и неговите хора ще го отсвирят.Предстои разпада на полуживата,алкохолизирана руска суровинна икономика и...много неприятни събития ...
16
2
 
6
 
! Отговори
и замирисва преди 9 години
на война...
15
16
 
18
 
! Отговори
Сам Войн преди 9 години
Бре...! Путин сам си спуска желязната завеса, защото като гледат какво се задава руснаците почват масово да бягат на Запад. Полицаите- тоже. Дипломатите - тоже. Учьоните - и те. Браво на Путин, предотвратява масови отвличания на руснаци от казината в Майами и Монте Карло...Само така ще вдигне самочувствието на руснака. Като му забрани да излиза от концлагера руснака ще си мисли, че целия свят е руски концлагер - ГУЛАГ. И ще му е хубаво.
14
3
 
9
 
! Отговори
jak преди 9 години
gorkite ruski, te sa po-zle ot bulgarskite. ne mogat da napuskat daje seloto bez razreshenie na sherifa.
13
7
 
23
 
! Отговори
ПОЛИЦАЙ преди 9 години
***, този път ти е вярна информацията но трябваше да обясниш защо? Защото братята хамериканци в една директива на Обама-мама имат право да задържат, отвличат и изправят пред свободното американско правосъдие всички лица, които им се сторят интересни или потенциално са врагове на Америка. И такива като нас, т.е. българската държава сме способни да им предоставим който и те да ни поискат. Та, к,во става с демокрацията, свободата и римското право!
12
1
 
27
 
! Отговори
?????? преди 9 години
Някой да обясни как в списъка са 200 държави, при положение, че всичките са 193!!!Или журналистката Василева брои Нубия и подобни
11
10
 
21
 
! Отговори
цар симеон велики преди 9 години
те нашите политици са като кукли на конци накъдето ги дърпат сащ на там отиват.абе неможели един път да изразят собственно мнение и да не се влияят от чуждо мнение.айде сега със тоя ход ще разбият и летния сезон,и пак ние губим.нашите държавници ни мислят за могъща нация и налагат санкции,искам руснаците да ни врътнат кранчето и тогава да ги видим какви маже са,трябва да ги гоним във америка
10
15
 
25
 
! Отговори
7777 преди 9 години
ОСТАВА ЕДИНСТВЕНО ДА ПАТУВАТ ДО СИБИР
9
18
 
12
 
! Отговори
алабалов преди 9 години
До АнонименИма кой да им обръща внимание на "пършивите" българки, не бой се! Много са вървежни нашенките и в Германия, и в Англия, че и по други ъгълчета на "загнилия гей-запад". Не се котират единствено в Раша, оти там по принцип не се очаква от жената да е добра майка, свястна домакиня, вярна съпруга, че и професионалистка. Професионалистка да се разбира в строго професионален смисъл! Иначе руснакинчетата си се раждат с много високо професионално ниво по отношение "най-древната професия" :))
8
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Одисей. Бегай *** да воюваш, аз ще ги посрещна после с хляб и сол
7
11
 
21
 
! Отговори
Хрушчов преди 9 години
Добре дошли в 1956 г.
6
7
 
23
 
! Отговори
Азъ преди 9 години
Ми кат ги напият и ще издадат с какви танкове са дошли...
5
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трябва да забранят и на рускини и украинки да посещават България. Че иначе на пършивите българки кой ще им обърне внимание.

Спонсорирани публикации