Трийсет опълченци загинаха при минометен обстрел в Украйна

Сражения се водят около няколко населени места в Луганска област
14 юли 2014 08:01, Елка Василева
47
Трийсет опълченци загинаха при минометен обстрел в Украйна
Снимка: архив, Reuters

Трийсет опълченци бяха убити при минометен обстрел срещу селището Александровка в Украйна, съобщи ИТАР-ТАСС.

Бойците от самопровъзгласената Луганска народна република (ЛНР) са загинали, след като под обстрел е попаднал товарен автомобил с опълченци.

Продължават сраженията между украинската армия и опълченците в района на пропускателния пункт "Изварино". Сражения се водят в района на няколко населени места в Луганска област.

Пресслужбата на ЛНР заяви, че е загинала жена, пострадала при минометен обстрел срещу квартал "Южен" в югозападната част на Луганск.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бобинеонациски и неофашиски способи за саморазправа-------------Бива ли да си толкова тъпо парче? Какво значи "неонациски и неофашиски способи за саморазправа"? Какви способи използва Путин в Чечня и сега в Украйн?
28
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 15 юли, тоест утре сабахлем, е планирана руската инвазия в Украйна. Предполагам са планирали до септември да завземат Киев и зимата да блокира ответния удар на НАТО.
27
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този Тодор Христов е по-*** от Тодор Живков!Нормално-червена кратуна!*** на руски ***.
26
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руснаците са по-големи варвари от талибаните!Но непрекъснато си намират майстора.
25
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Под думата " опулченци". да се разбира терористи!!!Не издържаха и два месеца и украинците ги смляха.Така завърши и руската агресия в Афганистан!
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименмежду другото, Русия е държавата с най-много неонацисти и фашисти...по класацията отзад напред!:)
23
1
 
7
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
До Българин: А ТВОЯТА ИСТИНА ВЕЧЕ ВСЕ ПО-МАЛКО НАМИРА РАЗБИРАНЕ ДАЖЕ И ТАМ КЪДЕТО ДОСКОРО Й ВЯРВАХА БЕЗПРЕКОСЛОВНО.САМО ВРЕМЕТО ЩЕ ОТСЪДИ КОЙ КРИВ И КОЙ ПРАВ, ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА СПОРЯ СЪС ТЕБ ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДА МЕ ТЪРПИШ? ВЯРНО Е ЧЕ ИМА ХАПЧЕТА ЗАТОВА СПОР НЯМА НО ЗАЩО РЕШИ ЧЕ КОПИРАЙКИ ОРИГИНАЛНИТЕ ТЕКСТОВЕ НЕПРЕМЕННО ТРЯБВА ДА СЪМ ПОВЕЧЕ РУСНАК А НЕ БЪЛГАРИН? ИЛИ ПЪК СЕ ПРАВЯ НА ТАКЪВ? ПРОСТО ИМАМ ЯСНА И УБЕДИТЕЛНА ПОЗИЦИЯ ПО ВЪПРОСА КОЙ КОЙ Е ВЪВ КОНФЛИКТА.ТОВА Е.ОПРОВЕРГАЙ МЕ АКО МОЖЕШ!
22
11
 
4
 
! Отговори
Българин преди 9 години
До ТОДОР ХРИСТОВСпри да пишеш глупости. Разбрах, че си повече руснак отколкото българин. Хайде *** да се биеш на страната на твоите другари и ни освободи от твоите простотии. Не се срамувай товариш, не се прави на русофил зад компютъра. *** и докажи своята преданост към Путин и Русия. Смешен си. Морозов на амбразурата. Има и хапчета.
21
6
 
4
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
НЕНИЧ, КЪДЕ СИ? ПАК АЗ ТИ ВЪРША РАБОТАТА: Ополченцы Донецкой народной республики разгромили колонну снабжения украинских силовиков около города Снежное, сообщили в штабе ополчения. ТОВА Е ОТ 12:00 ДНЕС. ОТ НАША СТРАНА СА УЧАВСТВАЛИ В НАПАДЕНИЕТО МЕЖДУ СЕЛАТА МАРИНОВКА И КОЖЕВНЯ-БЛИЗО ДО ГРАНИЦАТА С РУСИЯ- ТАНК, 2 ЗЕНИТНИ УСТАНОВКИ И ДВЕ ГРУПИ ДИВЕРСАНТИ-НИЩО ЧУДНО ДА СА ЗАПАСНЯЦИ ОТ ГРУ.
20
3
 
9
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 9 години
До ОФ: ,,Руската пропагандна машина работи безотказно. Утре кацат на Слънцето!''АБЕ ОЩЕ ДНЕС ЩЯХМЕ ДА КАЦАМЕ ТАМ АМА ЩЯЛО ДА ВАЛИ!
19
8
 
17
 
! Отговори
до 32 преди 9 години
*** са украинците американците и поддръжниците им.да живее русия
18
11
 
5
 
! Отговори
er преди 9 години
30 *** по-малко...
17
5
 
11
 
! Отговори
емо преди 9 години
украинският фашизъм върви по стъпките на световните престъпници сащ, израел и германия.всички нормални хора в света се отвращават от тях
16
3
 
20
 
! Отговори
до RAD преди 9 години
Къде намесваш Кърджалийско бе пънчо? Тази област винаги е била българска,още преди турското робство.Украйна е създадена след ВСВ.
15
11
 
13
 
! Отговори
RAD преди 9 години
Много се извинявам, ама откъде "опълченците" имат танкове, бтр-и, рпг-та ???Откога на добре обучени и организирани войници (бунтовници) им се вика "мирно протестиращи" ??Още нещо за феновете на Раша:Ако утре не дай Боже се обяви Кърджалийска Народна република, властите в София, дали ще имат право да се опитат да си върнат територията или не трябва да пипат "кърджалийските опълченци"?Само питам. Не,че нещо нали...Да не забравяме и "терористите" в Чечня. Те не бяха "опълченци"
14
12
 
9
 
! Отговори
мисионера преди 9 години
опълченци ? ко ? не ! терористи !
13
7
 
20
 
! Отговори
гореща война преди 9 години
Цру, най-голямата терористична организация в света, е наредило на марионетката си Порошенко да не изпълнява никакви договори за преговори или за спиране на огъня. Точно обратното, с всички сили да продължат бойните действия, колкото и кървави да са те, с цел, на всяка цена, да се предизвика горещ конфликт с Российската Федерация!
12
7
 
17
 
! Отговори
колкото по-нагло преди 9 години
Колкото по-нагло, по-агресивно, по-жестоко, по-кръвополитно, по-перверзно фашистката хунта в Киев тероризира собственото си украинско население, толкова повече антифашистки настроения те сами ще си създават.
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До опълченциПомисли пак. И си научи уроците.
10
6
 
8
 
! Отговори
ОФ преди 9 години
ОФ значи безпартиен - само и единствено обективната истина, а 7 е нагъл фалшификатор.

Спонсорирани публикации