Самоубийствен атентат в Донецка област на Украйна

Взривил се и минибус на КПП на украинската армия
Обновена: 22 юли 2014 11:58 | 22 юли 2014 11:57, Елка Василева
73
Самоубийствен атентат в Донецка област на Украйна
Снимка: архив, Reuters

Самоубийствен атентат с минибус е бил извършен през нощта на контролно-пропускателен пункт на украинската армия в Донецка област, съобщи говорител на т. нар. антитерористична операция в източната част на страната, цитиран от Ройтерс.

Ванът е бил натъпкан с експлозиви. Повече подробности не бяха дадени, посочва БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
13
 
! Отговори
Ставри БРЕх преди 9 години
Живее си бедно семейство в Донецк .Не напускат дома си, защото друго нямат .Вечерта бомбардировка (от великата смела украинска войска, съставена от американски наемници) по блоковете: майката, бащата и сестричето са на кайма .Остава живо момчето от семейството, 25 годишен младеж .Как мислите, КАКВО НЕ БИ ДАЛ, ДА СЕ ВЗРИВИ в контролно-пропускателен пункт на украинската армия . Живота за него така или иначе е свършил .Който е губил в нелеп инцидент роднина, знае за какво пиша .
44
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До TinaТе не действали така.А как действат?
43
4
 
21
 
! Отговори
морски преди 9 години
Рано или късно киевските фашисти ще си платят за стотиците избити цивилни в източна Украйна.
42
3
 
19
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Руснаците не действат така.Провокациите зачестяват.Явно нещо много са се разбързали украинци и амеро-европейци...
41
5
 
31
 
! Отговори
румбо преди 9 години
Няма да свърши тая война толкова скоро и не в Донецк,не се надявайте ***!Ако си мислите,че с тоя самолет работата е опечена-голяма заблуда!Киевската хунта ще си получи заслуженото,въпрос на време.
40
1
 
17
 
! Отговори
Сякаш има значение.. преди 9 години
Проблемът е във психарите от ИДИЛ. Тези не са опасни.Бият си се тихо и кротко - едните са антируски настроени другите са проруски.Никого не искат да завладяват унищожават и тн.Докато тези от ИДИЛ имат конкретни планове как и какви халифати ще открият навсякъде из Европа със прилежащият джихад към тях.Щом Западът обръща толкова голямо внимание на Украйна а не прави нищо за да неутрализира заплахата от ислямистите това означава,че най-вероятно са комбина с тях.Ето това е проблемът ни.
39
2
 
21
 
! Отговори
666 - СОЛ ИНВИКТУС преди 9 години
АКО ТОВА НАИСТИНА Е САМОУБИЙСТВЕН АТЕНТАТ, ТО ТОГАВА ПРОРУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ПРИТЕЖАВАТ НАЙ СТРАШНОТО ОРЪЖИЕ - РЕЛИГИЯТА !!ДЖИХАД ПО ХРИСТИЯНСКИ Е НЕЩО НОВО И НЕПОЗНАТО ЗА ТЕЗИ ШИРИНИ !!НЕ ЗАВИЖДАМ НА УКРАИНСКИТЕ *** !!
38
4
 
4
 
! Отговори
bg преди 9 години
Nacistkite sataninski svine v ......znaete kude-Washington sa dali narejdane na hazarskite eshkinazki fashisti v Ukraina da svalat samoleta.Povodite sa nekolko.
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Катарзис на троловеДа ти е известна пословицата:Гладна кокошка просо сънува?
36
34
 
13
 
! Отговори
Катарзис на тролове преди 9 години
Съвсем скоро Путин ще бъзе свален -- тогава много неща ще лъснат на бял свят.Интересно, ще му останат ли безрезервни почитатели и в България.тогава платените Руски тролчета ще запеят съвсем друга песен!!!
35
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Навсякъде по света, т.н. "народоосвободителни армии" не са нищо друго, освен главорези, под флага на кухи лозунги, финансирани от бившият СССР, там обучени, или от там изпратени им инструктори.Всички терористи в момента,по целият свят, са пряко или косвено свързани с Москва.
34
34
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КОМУНИЗМА-ЧУМАТА НА 20 ВЕК!!!тЕРОРИЗЪМ-ПРОДУКТ НА КОМУНИЗМА!!!
33
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само до есента Путин ще се дистанцира от главорезите в т.н. "народни републики" и от тях ще остане лошият спомен, зверствата и огромните разрушения, които нанесоха на източна Украйна.Всичко ще се оправи, само ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ НА РУСОФИЛИТЕ--НИКОГА!
32
6
 
5
 
! Отговори
До 43 преди 9 години
Къде го гледа този филм? Или книга си чел?
31
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези, терористите тотално се побъркаха!Та то не бе сваляне на самолети, провъзгласяване на народни републики,самоубийствени атентати...
30
14
 
4
 
! Отговори
До 36 преди 9 години
Та идва редовната армия. Тези 15 000 имат два избора (изправени пред редовна и в пъти по-голяма по численост армия). 1.) Да карат лесно и да се млатят миш маш с местното население2.) Да пратят населението в тила - разбирай и пеша по пътищата срещуположни на настъпващата армия. И да посрещнат армията в празен град. Ако изберат 1 - то всяка цивилна жертва, която косвено пада покрай терористите не е вина на армията, а на самите "бранители на донецката народна република".
29
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В случая фашистите са подкрепяни от Кремъл.....
28
2
 
3
 
! Отговори
До 36 преди 9 години
Това, че ме обиждаш по-умен ли те прави или е признак на безсилие? Май второто, щото от първото никой не е поумнял. Ако си ходил в БНА, следва да знаеш, че функцията на армията е да защитава цивилното население. Явно не си. Представи си в град като Пловдив да речем към 15 000 въоръжени "опълченци". Мислиш ли, че цивилните ще им кажат нещо въпреки, дори и да не им е арно? Сега си представи редовната армия, която идва за тези 15 000...ще ти го допиша по-горе.
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SLED SAZDAVANETO NA EVRAZIJSKIQ SAUZ I SLED KATO SE DOGOVORIHA BRIKS ZA SYZDAVANETO NA BANKA ZAOBIKALQJKI DOLARA I KOQTO DA E V PROTOVOVES NA MVF I SVETOVNATA BANKA I IMAJKI PREDVID DALGA NA USA ,KOJTO NADHVARLI 17 TRILIONA ,SVETOVNIQ ZHID TRAGNA DA IGRAE VA BANK S UKRAJNA NADAVAJKI SE DA ZAPALI SVETOBNA QDRENA VOJNA , S KOQTO DA SE SPASQT OT KRAH USA I ZAPADA
26
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май някой местен новоросиец изповядваш исляма е заминал "мъченик"Като се знае колко чеченци и излямисти се бият на страната на Путин....

Спонсорирани публикации