Русия: Санкциите на САЩ нямат връзка с реалността

"Европа играе по свирката на Вашингтон"
Обновена: 12 сеп 2014 14:10 | 12 сеп 2014 13:38, Анисия Иванова
377
Русия: Санкциите на САЩ нямат връзка с реалността
Председателят на руската Държавна дума Сергей Наришкин. Снимка Reuters

Санкциите срещу Русия, които възнамерява да обяви президентът на САЩ Барак Обама, нямат никаква връзка с реалността, заяви председателят на руската Държавна дума Сергей Наришкин, цитиран от ИТАР-ТАСС.

"Има цитат, който гласи, че ако не са били изстрелите в Сараево, е щял да бъде намерен все някакъв претекст и повод за започване на Първата световна война. Това прилича на сегашната ситуация", каза Наришкин. "Санкциите, обявени от президента Обама, нямат нищо общо с реалността", каза той.

Още по темата
Белият дом ще обяви нови санкции срещу Русия днес. "Ще задълбочим и разширим санкциите срещу финансовия, енергийния и отбранителните сектори", каза президентът Барак Обама в изявление, разпространено от Белия дом.

"Тези мерки ще усилят политическата изолация на Русия и икономическата цена за Русия, особено в сферите, важни за президента Путин и неговите приближени."

Заместник-председателят на долната камара на руския парламент Николай Левичев каза, че по никакъв начин няма да пострада от включването на неговото име в черния списък със санкции на ЕС.

"Лично мен не ме засягат санкциите, но засягат руско-европейските отношения", заяви той днес пред журналисти.

Левичев допълни, че го е "срам от Европа", която според него "губи политическата си самостоятелност и играе по свирката на" Вашингтон. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още по темата: САЩРусиясанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
263
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Яд ги е тея щот похарчиха милиарди в стремежа да разтрогнат ссср,затва лаят,доно им сипе ПУТИН!
262
0
 
6
 
! Отговори
морски преди 9 години
Докато я има държавата САЩ,мир и спокойствие няма да има на земята.
261
0
 
6
 
! Отговори
тя преди 9 години
По-скоро нямат връзка с главния мозък.
260
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ нападнаха сумати суверени държави като,Афганистан,Либия,Ирак за да им вземат богатствата и ресурсите,месят се по целия свят,след тях стават граждански войни и разруха,бомбадираха Сърбия заради Косово,без да има нито един американец пострадал там!Но те са добрите!Русия никого не е нападнала,но тя е лошата и то защо?Защото се опитва да си защитава интересите и населението зад граница!Айде стига с тия двойни американски стандарти!
259
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е че каквото да направи или не направи Русия,тя винаги ще е виновна според западните "стандарти"!САЩ са решили на всяка цена да търсят конфротация с Русия,и да им заграбят ресурсите за да си спасят икономиката и колосалните дългове!Само че в лицето на Путин плановете им се провалиха,защото Русия вече е силна,мощна,с модернизирана и въоръжена до зъби армия!Пък и "периметъра"отново е в действие,така че САЩ в момента са като човек дето му се ходи по голяма нужда ,ама няма къде!
258
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е че Путин успя да възроди и въздигне Русия!Това е целия проблем на САЩ,те не искат силна Русия,за това и се стремят да демонизиъат Путин!Едно време запада тупаще Елцин по рамото и му казваше че е добър политик и истински демократ,но всички знаем, каква беше Русия тогава-слаба и пред разпад,такава Русия харесваха от САЩ,незастрашаваща американската хегемония!Сега Путин е въздигна отново и това не могат да преживеят отСАЩ,че вече не са основна супер сила!
257
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До интересно 287:Грешиш,има доста българи работещи в Русия в момента!От бившите соц дъържави на СССР все повече хора има желаещи да работят в Русия!Да Русия по стандарт не е Англия или германия ,но там заплати пенсий се повишават всяка година!
256
4
 
17
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
"Русия: Санкциите на САЩ нямат връзка с реалността", че те кога са имали та сега, аз поне не се сещам за един такъв случай
255
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До кукуЛъжеш, куку, лъжеш безсъвестно. След ВСВ силните на деня си поделиха света на зони на влияние и големите пак потискаха малките. САЩ взе Гърция, а нас ни набута при СССР. И се разбраха, да не се навлиза в чужди територии. Но американците не си държат на думата и започнаха да си пъхат гагата в чуждите работи. И полека стигнаха до границите на Русия. А за анексия ще пищиш, след като САЩ върне Гуантанамо на Куба, Калифорния на Мексико!
254
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 124СССР при Брежнев ни даваше безплатно нефт за 2 милиарда долара годишно, докато купен от САЩ външнотърговец не продаде на 6 американския флот гориво, произведено в Бургас. И тъй като КГБ знае всичко, Т.Живков бе извикан в Москва и му бе заявено, че подарена стратегическа суровина не се продава на врага. И за в бъдеще (тъй като се продаваме толкова лесно - продалият нефта е получил един Мерцедес), да си купуваме нефт от арабите за долари. И започнаха обиколки и прегръдки и целувки.
253
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
енергийната мафия ако знаеш колко поекта блокира заради тази газ не е истина и дали е руска или американска просто можем и без нея дори само да направим сносна елмрежа ще качим произвотството с 20 процента
252
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До то бобов дол не са и въглища ами е въглищен прах та няма много ефект от него нас два ядрени реактора и разкарване на енергий ната мафия ни оправя идиално
251
4
 
6
 
! Отговори
преди 9 години
До АнонименАбе не ни трябва,а ревем като вдовици................знаеш за какво. Точно така, смърт на всякакви потоци и патоци. Ние ще отворим мините за въглища,който големият демократ Иван Костов затвори и остави 100000 Българи без работа..........;)
250
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До подържат инсталацийте си на трисет процента а въглища имат много спокойно могат и без газ а и ядрена енергия могат да задействат германците са си направили сметката дремийм за руските санкций Бг е друга бира но и на нас газ нени трябва просто защото нищо което да иска газ не произвеждаме а мощности за ток имаме в излишак
249
1
 
15
 
! Отговори
преди 9 години
А ако имаше Южен поток и без таксите за пренос през Украйна и РУмъния цаната за нас щеше да е 300 долара, а може и по-малко,но Ние сме солидарни с Украйна. Нека за тях да има ;есни пари,а за нас нови поскъпвания и покачване на данъците,защото имаме да обслужваме дългове...............:)
248
2
 
0
 
! Отговори
преди 9 години
До 501 долараТвоето твърдение е лъжа защото,ако газта беше 501 долараБулгар газ нямаше да я продава на фирмите за толкова, а за частни абонати,зависи колко ще потребиш но цената сресно е около 560 долара
247
2
 
3
 
! Отговори
преди 9 години
До АнонименАз не съм казал,че Германия няма мошности.Аз казвам,ако се топлят на въглища е доста по-скъпо,а и ще нарушат договора от Киото за намаляване на вредните емисии. А ако са като нас да демонтират и котелите за твърдо гориво,защото, в България са демонтирани,тогава наистина жална им майка,ако няма газ от Русия.
246
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 501 долара е и въобще не ни трябва смърт за южен поток и червените *** по него
245
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Иванчоевропейските ракети са си ок защо пък да копуват руски бе ванюша
244
6
 
5
 
! Отговори
преди 9 години
До интересноПърва: Газта у нае не е 480 долата,а *** газ я купува на 406. Второ: цената на газа е право пропорционална с потребеното количество. Потребяваме малко газ за това е по скъпа за нас,ако потребявахме като германци и цената щеше да е като за германци...........Ооп извинявам се.За Германия, газта се доставя по баренцово море и няма маймуни на клона. За нас се доставя през Украйна и Ромъния и си плащаме за това. Слава Украина и смърт за Южен поток.

Спонсорирани публикации