Руската преса порица "войната на санкции"

"Комерсант": Примирие в санкциите не беше обявено
12 сеп 2014 12:20, Анисия Иванова
48
Руската преса порица "войната на санкции"
Москва. Снимка Reuters

Руската преса порица "войната на санкции" между Русия и Запада след обявените от Брюксел и Вашингтон нови санкции срещу Москва заради намесата й в конфликта в Украйна, предаде Франс прес.

"Примирие в санкциите не беше обявено", пише всекидневникът "Комерсант". "ЕС и САЩ въвеждат нови ограничения за Русия, тя се готви за ответен удар", добавя изданието.

Още по темата
Тази война на санкции, започната от Запада, може да доведе само до разширяване на ответните ембаргови мерки в търговията, предупреждава икономическият всекидневник "Ведомости".

"Всички забрани са мерки с две остриета", споделя същото мнение "Независимая газета".
"Започна нов рунд от войната на санкциите. И нещо ни говори, че не е последният", подчертава радио "Бизнес Еф Ем" в статия, публикувана на сайта си.

"Икономиката няма нищо общо. Това е размяна на политически удари и никой не държи сметка за последствията за себе си", добавя радиото.

Новите европейски санкции целят да ограничат финансирането на руската икономика. Те влязоха в сила тази сутрин с публикуването им във вестника на ЕС. Предвидени са и мерки срещу 24 руснаци и украинци, обвинени, че са замесени в конфликта в Украйна.

От своя страна Русия обяви вчера нови ответни мерки срещу западните страни, които са й наложили санкции, предвиждащи ограничения на вноса на някои видове коли и продукти на леката промишленост.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
санкций до дупка да види русия какво е шантаж със стоки
36
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо за всичко ви е виновен путин не мога да разбера,путин ли направи преврат в киев и открадна власта,путин ли прати националната гвардия да избият руско езичното население в източна украина,путин ли обявява санкции на европа и сащ,путин ли е виновен че украина дължи 5 милиарда за газ и не ги плаща,путин ли е виновен че сащ имат интереси в украина/ НЕ,ТОИ ПРОСТО СЕ ЗАЩИТАВА И ПАЗИ СУВЕРИНИТЕТА НА РУСИЯ,...НИЕ МОЖЕМ САМО ДА СИ МЕЧТАЕМ ЗА ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ
35
2
 
13
 
! Отговори
шшшш преди 9 години
до 31 ква европа кви пет лева българия е нетен платец в европа тоест дава повече пари в хазната на европа отколкото вэима парите които ги взимаме от европа ще са трипъти повече ако не правят връка през ЕС.да тиго кажа на бостански АНАДЪМО
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 33Това за теб се отнася!
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До коментар 34:Не знам защо подценявате докторите в България. Абе добре се диагностицират нещата. Сега и хапчета от ЗАПАД внасят. Абе ходете редовно на психо прегледи бе! И най-важното - като Ви предпишат нещо ами пийте го де! След това защо ме боли главата, сигурно са ме били - нямам спомен. Ако искаш истината трябва много да четеш и след това да анализираш, да съпоставяш - но да има цел всичко това. А иначе само седиш и си мислиш и след това се хващаш, че само седиш.
32
3
 
10
 
! Отговори
Маймунио преди 9 години
Никакво съжаление няма да се появи.По-скоро рашите да опукат Украйната до Харков и да врътнат леко кранчето на газа.Международния правов ред бе потъпкан точно от Щатите в Косово за да изтормозят Сърбия като руски съюзник.Преди това нарушиха едни договорености между Горбачов и Рейгън за Европа след Студената война.От подобна криза се излиза по два начина -Русия да клекне или тотална война.Съжалявам за европейските абдали ,на чийто глави ако така продължава ще се посипят атомните бомби.
31
4
 
17
 
! Отговори
Прозрение преди 9 години
СЕГА РАЗБРАХ ЗАЩО СПИРАТ ПАРИТЕ НА НЯКОЙ ДЪРЖАВИ КАТО ТЪРСЯТ ПРИЧИНИ "ПОД ВОЛА" - ТЕ ИМ ТРЯБВАЛИ ДА ФИНАНСИРАТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА И ДА ТРЪБЯТ ЧЕ НЕ ТЕ А РУСИЯ Е ВИНОВНА. НАГЛЕЦИ !
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За34 сорос праи *** на якоб родшилд в лондон а пасито с малките очички праи на джорж
29
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тези санкции със сирена, млека, плодове, зеленчуци, меса не са нищо те ще ги възстановят за няма и година ще си ги проивеждат там една държава не е ли зависима от енергия никой нищо не може да им направи
28
3
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Как си представяте партия която да има за цел да излезе от ЕС като всичко което е останало за крадене са помощите от ЕС. Нали и последното правителство падна защото спряха субсидиите и "усвояващите" нададоха вой. Честно казано сте смешни с обвиненията за колонизирането ни от ЕС все едно на тях изобщо им пука за БГ или искат нещо от нас. Да останем в ЕС не е толкова лесно, решим да излезем се съгласяват на секундата. Макар че с ширещата се корупция и изцепките на политиците май ще ни дадат пътя.
27
12
 
6
 
! Отговори
ръмпи преди 9 години
ето че знаеш как, а се правиш на луд, бегай в Русията да си събираш рублите
26
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Брюксел бюджета не се попълва от нашите данъци. Там парите растат по дърветата и всяка сутрин еврочиновниците берат по една чанта пари и внасят в евробюджета, после комисарите пращат милиарди към Украйна.
25
9
 
6
 
! Отговори
ръмпи преди 9 години
ти какво се притесняваш, парите дето ти дават да пишеш такива глупусти да не им плащаш данък я, данъците на България си остават тук, всяка държава в ЕС си определя сама данъците и си ги събира и използва, твоите другари изнасят капитала на България
24
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз ще гласувам за партия, която да работи за излизане на България от ЕС и НАТО.
23
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И на дърва да решат да се топлят и дърва нямат и пак от Русия трябва да ги купуват с рубли.
22
9
 
8
 
! Отговори
ръмпи преди 9 години
не ги мисли Европата, ще намерят начин да се топлят, справили са се от 1945 до 1989 без милите руснаци, та пак ще се оправят, но руснаците фалираха тогава и ако продължават и сега пак ще фалират
21
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕС, ако иска да се топли зимата трябва да си купи рубли и с тях (рублите) да си купи газ.
20
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те рубли си имат ,зелени гущери нямат,всички руснаци събират долари и се разолащат в долари ,смятат в долари
19
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И какво ще ги правят рублите ,те и сега са им в повече,с тях нищо не могат да си купят от света.Мисли малко бе
18
6
 
10
 
! Отговори
ръмпи преди 9 години
а те какмо ще ги правят тези рубли, освен да се топлят зимата за друго не стават

Спонсорирани публикации