Фалира още една руска туристическа фирма

"Море Солнца" съобщи, че прекратява дейността си
40
Фалира още една руска туристическа фирма
Снимка: Булфото, архив

Санктпетеррбургската туристическа фирма "Море Солнца" съобщи на сайта си, че прекратява дейността си поради
невъзможност са изпълнява задълженията си пред клиентите, предаде Интерфакс.

Това лято много туристически компании в Русия се сблъскаха с финансови трудности.

На 8 септември фалит обяви туроператорът "Солвекс-турне", а на 10 септември прекрати работа  компанията "Южний крест". /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: фалитруска фирма
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
weed преди 9 години
когато кърлеж се надуе с кръв се пуска ....напраиха си кинтите и дим да ги няма боли ги фара а пък кво ше става с бг черноморието не ти трябва много да разбираш за да знаеш!!!! толкова сме *** че вече не сме на сила роби а доброволно!!!!
29
1
 
8
 
! Отговори
тя преди 9 години
Скоро ще фалира и българското черноморие.
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименза дървените къщи. Абе байно това са едни дървени пресовани платна....викат им плайууд. Като пръдне съседа ти си мислиш че жена ти се е насрала . Няма шумо топло изолация . Ако има такава тя е от преди 50 години и е с азбест!!!! За това се подписват документи че знаеш за това. Случайно да не се разболееш от рак и да ги съдиш. Тука строителите са дърводелци!. И понеже всичко в САЩ е балон и цените са такива защото услугите са скъпи и надути. Баровците не строят с дърво !!!!!!!!!!!!!
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Хеопсабе няма ли некой роднина да ти каже колко си *** .........
26
1
 
4
 
! Отговори
мозес преди 9 години
До Flexиска ти се да не ги мислим ама много скоро ше го духат под вода. Не може вечно да се пе4атат кинти и да си във фалит. Миналата година 1 месец нямаше кинти помниш ли....и вдигнаха тавана на дълга за да вземат пове4е заеми!!!!! Нали за това е всичко. Янките без война не могат, военната индустрия е сериозно перо. а ЕЛ ЕЙ е една *** особено на Юг. Ти в Корона си на 60 мили от ЕЛЕЙ и е ок. И пак е скъпо не ми обяснявай. С минималната заплата си жив умрял. Пълен та*ак е и работа няма.
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 31Абе *** Русия скоро сключи договори с цяла Латинска Америка , която си е анти САЩ от мнооого време. Погледни си атласа да видиш за какво говоря. Половината от ЕС държавите са против санкциите. Азия и Африка също. Гурливата Европа под натиска на кляка, защото са същите *** като . Русия се ориентира към други пазари няма как. На *** от запада не може да се вярва. За съжаление нас вече ни ....а следват и *** от Турция. само това чакат.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки ден фалират и десетки американски фирми!Това са нормални неща в съвремения свят,в САЩ даже и банки имаше преди две-три години!"Пилците се броят на есен"!Дайте да поживеем и ще видим на кой тези санкций ще навредят повече и кои ще спечели от тях!Ясна е пропагандата дето се води в западните медий срещу Русия,но ще поживеем и ще видим кой прав,кой крив, и кой ще спечели от тая цялата работа!
23
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На руснаците не им пука от санкциите. Вече ще харчат рубли в Северна Корея и Китай. Също и в Арктика. Лятото и на Северния полюс.А лошите американци повече няма и да помиришат Сибир, Мурманск и Якутия. Заслужиха си го. Ще видят Лада и руска бира през крив макарон.
22
2
 
2
 
! Отговори
киро преди 9 години
пусть всегда будет солнце
21
3
 
2
 
! Отговори
Flex преди 9 години
Ти хамериканците не ги мисли, те ще се оправят, печатат си долари и няма проблем, защото са световна валута. Ние не можем, заради борда, а руснаците ако го пробват рублата ще стане 0. А къщичките им са хубави, скъпотията е на места, където и нашите са скъпи, но на час (което го нямат за нищо) път от ЛА например са си по-евтини от при нас (наблюденията са ми от Корона).
20
6
 
6
 
! Отговори
луд умора няма преди 9 години
Цялата джорналиГлистическа *** е вдигната на бойна нога,за да плюе срещу Русия и залива с помия (без)съзнанието на аборигените в Булгаристания.За три фалирали руски фирми се изляха океани от помия и как руската икономика вече едва ли не е рухнала.А кажете сега американски гъзолизачи,за същото това време,колко аджеба американски фирми са фалирали?Няма да кажете,защото господарите ви удрят през пръсти.Да не се окаже, че срещу 3 руски, са фалирали, 3 000 американски?!
19
7
 
8
 
! Отговори
Хеопс преди 9 години
Тя, цялата Рашка си е пирамида!
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОВА СА ПИРАМИДИ И ПРАВЯТ ДОСТА ДОБРИ ПАРИ ,АЗ ГИ ЗНАМ ПРЕДЛАГАХА МИ РАБОТА В ТАКИВА ФИРМИ ,ПРОДАВАТ БИЛЕТИ ЗА 25 ГОДИНИ НАПРЕД И ПОСЛЕ ОБЯВЯВАТ ФАЛИТ ТОВА СА ПИРАМИДИ И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ИКОНОМИКАТА НА РУСИЯ И НЕ ИЗПИТВАТ НИКАКВИ ЗАТРУДНЕНИЯ А СИ ЖИВЕЯТ МНОГО ДОБРЕ С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ДА МУ МИСЛЯТ ИЗЛЪГАНИТЕ......А ВИЕ КОИТО ВЯРВАТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ САНКЦИИ СТЕ СЛЕПЦИ...САЩ НЕ СЕ СВЕТОВЕН СЪДИЯ ,ЧЕ ДА НАЛАГАТ САНКЦИИ И КОЙ ЩЕ ГИ ИЗПЪЛНЯВА МНОГО ИНТЕРЕСНО.
17
4
 
6
 
! Отговори
Стрейджър преди 9 години
За кво са им на русняците туристически фирми, като Путин в отговор на санкциите ще забранява пътуване задграница. До сега само въведе акциз върху билетите за международните полети. Ми като неговите протежета не ги пускат на запад, що трябва някакви рашански прошляци да се модаят и да лочат по Солничний берег. Да си седят в къщи, а ако искат задграница, да се записват във ЛНР и ДНР.
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото през другото време работят като луди, да изплатят за 30 години дървената къща.*****а тук даже и не можеш да си купиш "дървена къща" (в България де)
15
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да разбера какъв е проблема, че къщата била дървена? Дори са много удобни. Те не са скъпи заради матерялите, а заради земята. Ние понеже като живеем в изгнили панелки голямата работа...пак плащаме куп пари
14
2
 
3
 
! Отговори
16 до 19 преди 9 години
Е и?Има ли друга държава в света, където с толкова малко работа да си купиш толково много "къща"?
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И по принцип трябва да си трезвен за тая работа..
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми да то в туризма няма калащници и *** не знаят какво да правят...
11
4
 
8
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
"работят като луди, да изплатят за 30 години дървената къща"2 години!Дървената къща струва под 200 000, а заплатите в Калифорния вече минаха 100 000/год...И да, американците пътуват много повече, и по-младите, но не в кочинки като нашата, затова не знаеш...

Спонсорирани публикации