Нов инцидент на руско летище, няма пострадали

Самолет се ударил в камион за транспортиране на багаж
24 окт 2014 11:32, Елка Василева
9
Нов инцидент на руско летище, няма пострадали
Снимка: архив, Reuters

Пътнически самолет на руската авиокомпания Уралски авиолинии и камион за транспортиране на багаж се сблъскаха леко на летището в Екатеринбург, съобщи ТАСС.

Още по темата

Никой не е пострадал при инцидента, станал при подготовка за излитане на самолета. В машината не е имало пътници.

След оглед на самолета не са установени повреди, които биха могли да представляват опасност за полета. Самолетът излетял за Москва с два часа закъснение.

В понеделник при сблъсък на самолет "Фалкон" със снегорин на московското летище Внуково загинаха четирима души, включително президентът на концерна "Тотал" Кристоф дьо Маржори.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
6
 
! Отговори
Янко преди 9 години
Йолочка, хайде изтърпи няколко дни, след което ще има повече яснота по случая! Ставаш досадна - явно задачата ти е да възбуждаш духовете, а не да даваш информация? КЪДЕ Е ИНФОРМАЦИЯТА, ЧЕ САМО ПРЕДИ ЧАСОВЕ В МЕРИЛЕНД СА СЕ СБЛЪСКАЛИ ЛЕК САМОЛЕТ И ХЕЛИКОПТЕР? ЗАГИНАЛИ СА 3-*** ДУШИ! СЪОБЩАВА ЛЮБИМИЯТ REUTERS. НОВИНАТА ОБИКАЛЯ СВЕТА, НО НАШИТЕ ПЕЗЕВЕНКСКИ МЕДИИ СИГУРНО НЯМА ДА Я СЪОБЩАТ! Такива сте!
5
3
 
6
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До Анонимен 6Ти си руснак толкова, колкото аз съм папуас. Лъжец елементарен си, усещам те, смърдиш! Руснаците уважават Путин както никого другиго. Той изправя страната си на крака, тя горката, рухна при Горби Юдата и Елцин Пияний! Затова целият Запад реве по Путин и го демонизира. Путин е велик държавник -на третата планета от Слънцето през третото хилядолетие от рождението на Христа не е имало по-добър, мъдър и умен държавник! Де да имахме един с 1/!0 от неговите качества, а то - все мекерета
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък съм гражданин на ЕС и си срамувам от това срамувам се и от двуличното и некомпетентно робско управление на тази съюз също така се срамувам и от овчият ни народ НАИСТИНА!
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И ние сме зле, aмa тaм е ужaсно! Aко съм руснaк, не бих остaнaл дa живея тaм!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе не стана ли ясно, че никой няма да лети в руското въздушно пространство без съгласието на профсъюза на наземния персонал.
1
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пияните *** продължават да изумяват цивилизованият свят всеки ден с неземната си простотия...

Спонсорирани публикации