Европейският съвет ще обсъди конфликта в Украйна през декември

Доналд Туск го нарече война
18
Европейският съвет ще обсъди конфликта в Украйна през декември
Доналд Туск. Снимка: Ройтерс, архив

Избраният за председател на Европейския съвет Доналд Туск съобщи, че Съветът ще разисква през декември конфликта в Украйна, който той нарече война, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Бившият полски премиер Доналд Туск, който ще встъпи в новата длъжност на 1 декември, каза, че Украйна ще бъде главна тема на заседанието на Съвета на 18 и 19 декември в Брюксел.

"Трябва да кажем открито: става дума за война" в Източна Украйна", цитира АП думите на Туск.

Според него на срещата на Г-20 в Бризбейн, Австралия, на руския президент Владимир Путин е казано ясно, че "атмосферата в Европа и в света около Русия драматично се влошава все повече и повече", добавя АП.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво е станало на тази среща ?Американските новини показаха как Путин се качва по стълбите на самолета и даде път на стюардесата да влезе преди него , която стоеше навън.Обама нещо пак взе да се заканва ... Да неби Путин да ги е напуснал да си се съветват !! Прав е че НАТО се настаняват навсякъде и като видят руски самолет ги обхваща паника ( Русофобия ) като през Студената война ! Що е летяли , що е кацнали - все е било руско !!
7
1
 
15
 
! Отговори
проруска преди 9 години
Туск да си яде гнилите ябълки и да мълчи! Всички знаем кой е виновен за войната в Украйна!
6
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
V BALGARIA MNOGO SE RADVAT ,KOGATO DEZA V RUSIA UMIRAT OT GLAD,TA TE MNOGO SE RADVAT I KOGATO V SOBSTVENATA IM RODINA I DEZATA NA *** UMIRAT OT GLAD.KOGATO DEZATA NA *** UMIRAT ,BALGARITE KAZVAT DA NE SAM GI KARAL DA PRAVIAT TOLKOVA MNOGO DEZA.IMA LI RAZLIKA MEGDU VASHITE NOVORODENI DEZA I NASHITE ZIGANSKI DEZA OTGOVORETE MI-COVEKONENAVISTNIZI.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да щото Путин им тегли дипломатично една и си дигна шапката от това сборище на шизофреници с Напалеонова мания за величие , особено канадския тиквун който си яде вратовръзката от яд заради северните залежи на Русия.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой не умира от тъпите санкции с изключение на настроението на полските производители на ябълки. А затова че :"Г-20 в Бризбейн на руския президент Владимир Путин е казано ясно, че "атмосферата в Европа и в света около Русия драматично се влошава все повече и повече"" , въпроса да го прехвърлят на Бардак Обезиянски като основен подпалвач на войни за последните 10-20 години.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 2ZA EDIN MESEZ
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PO 1000 DEZA UMIRAT V RUSIA OT GLAD,ZARADI VASHITE SANKZII,NO STE DOIDE VIDOV DEN-STE SE RAZDELI I OPOLONIE NA DVE.
1
1
 
20
 
! Отговори
куче в чекмедже преди 9 години
Европейският съвет ще реши конфликта в Украйна .... *** друг път!

Спонсорирани публикации