Русия трябва да се пази от "цветни революции"!

Путин: За нас те са урок и предупреждение
20 ное 2014 17:39, Анисия Иванова
94
Русия трябва да се пази от "цветни революции"!
Владимир Путин. Снимка БТА

Русия трябва да направи всичко по силите си, за да спре екстремизма и да се пази от "цветни революции", предупреди днес президентът Владимир Путин, цитиран от ТАСС и Ройтерс.

"В съвременния свят думата "екстремизъм" е използвана като геополитически инструмент и за ново прокарване на сфери на влияние. Виждаме до какви трагични последици доведе вълната от така наречени цветни революции", каза Путин на заседание на Съвета за сигурност на Руската федерация в намек за бунтове в бивши съветски републики. Руският президент подчерта, че "за нас това е урок и предупреждение".

"Трябва да направим всичко необходимо, за да не случи никога нещо подобно в Русия", призова той на срещата на консултативния орган.

Руският президент увери, че противодействането на екстремизма в страната му не може да се определи по никакъв
начин като борба с инакомислието. Необходимо е да бъде правено разграничение между тези две понятия, призова той.

Путин подчерта, че Русия е "свободна, демократична страна и нейните граждани могат да имат свое мнение, да го изказват и да бъдат в опозиция".

Руският президент осъди атентата в синагога в Ерусалим, при който двама палестинци убиха петима израелци, преди да бъдат застреляни от полицията.

На заседанието Съветът за сигурност на Руската федерация одобри проект на Стратегия за противодействане на екстремизма, съобщи секретарят на консултативния орган Николай Патрушев, цитиран от ТАСС.

Предстои документът да бъде утвърден от президента. Предвидено е правителството да подготви до юни догодина план за изпълнение на стратегията на практика.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
1
 
! Отговори
До 11 преди 9 години
свети Цар Николай Втори НЕ Е слаб цар !
58
1
 
1
 
! Отговори
До 11 преди 9 години
цар Николай Втори е светец и заедно със семейството си е загинал мъченически.Това убийство е било планирано ,защото именно по време на управлението на свети Цар Николай Втори,Русия побеждава в ПСВ.Икономиката и животът в Русия се е одобрявал,а и руското население се е увеличавало. Светата Православна Църква е била под закрилата на последния руски император;имало е и духовно благодентсвие. А враговете на цар Николай и на семейството му ,така и на Православна Русия са МАСОНИТЕ ИУДЕИ АНТИХРИСТИ!!
57
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Русия е "свободна, демократична страна и нейните граждани могат да имат свое мнение, да го изказват и да бъдат в опозиция"ХАхаха, как не го е напушил смях тоя наглец - железни нерви има, верно е!
56
1
 
2
 
! Отговори
Анализатор преди 9 години
Това е реалната опасност която може да рани Русия, но не и да я убие . Реално ще се случи но как ще завърши не се знае. Въпросът е колко и как ще финансира Америка това мероприятие. Няма опасност -тя настъпи, новата студена война започва и началото ще е скоро. Дано да греша - а дано ама на да ли ?
55
4
 
10
 
! Отговори
rumen преди 9 години
До74 Не искам с никой да споря ,но от туристическият бранш заявяват ,че Руските туристи са значим факт за крайният резултат на сезона .И ако някой неможе да сьпостави нещата и да си направи изводи ,явно никой неможе да му помогне .Нека вече запада се успокои,В Русия неуспяха да направят това което направиха с Бьлгарските заводи и вообще поробени.
54
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин откри, че Русия е "демократицна" !
53
2
 
12
 
! Отговори
rumen преди 9 години
До69. Всичко работи няма ликвидиран сектор: Справка: Всички курорти на тази планета разчитат на Руски туристи.
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
69.Атомната енергия , за да произведеш от нея електричество , не се правя от всяка държава !!Нито атомни подводници или че дезориатират електронната техника на бойни самолети и кораби !До сега да ги бяха нападнали от Черно море ! Но не са в Средиземно море ! Има разлика !
51
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Путин подчерта, че Русия е "свободна, демократична страна..." !!! ...е, Запада е зашеметен напълно от този "Бумеранг" на Самодержеца.
50
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
63.Ами смятаха , че завладяват тези страни , чрез Банковата система !!Не ги интересуваше ислямизирането ) въпреки че го отчетоха .Смятаха , че като подкупят правителствата и проблема е решен !САЩ плаща на Авганистанското правителство 2 млд , годишно , на Пакистанското , Иракското !На Египетското 3 млд. Човек се замисля , как оцеля Авганистанския президент ( сигурно плаща на талибаните )Това официално се знае ! За други държави не се знае - може би дават по малки суми , но вършат работа
49
10
 
24
 
! Отговори
rumen преди 9 години
Човека който спря евро-американските икономически корпорации да разграбят Руските природни богатства се казва Владимир Путин.Колко може да е заблуден човек за да не вижда как е разрушена неговата страна и как е запазена икономиката на друга страна .
48
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Червените комунисти узурпирали държавата 50 години са терористи и просто трябва да се третират така както САЩ се отнася към тях. Те никога не са били българи а евреи , руснаци , *** и други подобни.
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
56.Това което бай Тошо каза , след дългата перестройка на Горбачов беше :" Строехме, Строехме социализъм , но се получи парадокс . Ние сме готови с перестройката - сега вие ?"Сега разбрахме кои са " Ние сме готови "- взеха парите , та има и за внуците им , които днес ни "управляват ",А - сега вие ? ( без пари не направихме перестройката ) на нас ни окрадоха и фондовете и ни отредиха - нищожни пенсии !Сега разбрахме обръщението към народа !( добре че излязох от България 1989 )
46
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 55И като е мнение на САЩ, че ИДИЛ ще нахлуе през Либия, защо тогава самите те му разчистиха терена за ислямизиране на Либия. Политиката беше да си приберем петрола пък майната й на ислямизацията. Е, сега започнаха да отрезвяват - късно както обикновено, така беше и с талибаните, и с АлКаида.
45
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки путинолюб да преизпълни плана за петилетката и ще получи тиквен медал.
44
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** с шестолъчка на челото. Само "RAID" ще го оправи !
43
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Цветните революции" се организират отвън. Обикновено ЦРУ е намесено и целите се постигат със създаване и мощно финансиране на НПО, протести, недоволство и подходящо медийно отразяване, което на манипулира общественото мнение в нужната посока. Механизмът е разработен добре и широко се прилага. Толкова широко, че стана разпознаваем за хората, което е добре защото все повече хора ще разбират че са жертва на външна манипулация с цел разрушаване на държавата им.
42
6
 
15
 
! Отговори
Малкият Иванчо преди 9 години
Защо чугунените глави ги боли когато им казваш истината в очите?
41
24
 
15
 
! Отговори
Божо преди 9 години
Как *** ще промени живота на руснаците ??? Как ще ги накара да работят ??? Как *** ще развива общество с ДИКТАТУРА ??? Свободните хора ще избягат, работниците ще спрат да работят !!! Съзнава ли дребното нещо, че унищожава Русия със страшни темпове !!! Аз не желая нещастна Русия, напротив, тъжно ми е , че хора , близки до нас , трябва да живеят в диктатурата на едно комплексирано побъркано джудже !!! Лошото е , че диктаторската политическа "култура" е всеобхватна за тази изстрадала страна !
40
8
 
9
 
! Отговори
присмехулко преди 9 години
И бай Тошо едно време така викаше:"Разказвайте вицове за мен,ама гледайте да не ви хванем,че ще гниете по затворите до девето коляно."

Спонсорирани публикации