Присъединяване на Украйна към ЕС ще му струва по 25 милиарда евро

Да сме наясно кой ще плаща, призова Виктор Орбан
54
Присъединяване на Украйна към ЕС ще му струва по 25 милиарда евро
Снимка: Ройтерс, архив

Присъединяване на Украйна към Европейския съюз ще му струва по 25 милиарда евро годишно, заявява унгарският премиер Виктор Орбан в интервю пред в. "Ханделсблат", цитирано от ТАСС.

Трябва да сме наясно кой ще плаща по 25 милиарда евро годишно, необходими за подпомагане на Украйна, казва Орбан пред германския вестник.

"Докато този въпрос не бъде решен, темата за приемане на Украйна в ЕС не е на дневен ред", посочва унгарският премиер.

Той уточнява, че не е против присъединяване на Украйна към ЕС, но че тя трябва да бъде стабилна икономически и политически и да бъде в състояние да контролира границите си.

За отношенията между Русия и Запада, Орбан заявява, че геополитическите интереси на Унгария могат да бъдат изразени с три думи: мир, енергетика и търговия. "Нашите интереси не съвпадат с интересите на Съединените щати", казва премиерът на Унгария, цитиран от ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Украйнаес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
ЮГРА преди 9 години
До ..НОМЕР40 АКО СССР КАРАШЕ ЛАДА,ВОЛГА,МОСКВИЧ БЪЛГАРИН МАГАРЕ,КАТЪР,КОН
32
5
 
2
 
! Отговори
ха,ха,хаааааа... преди 9 години
ЕС си има пари, бе ......ше ви бие с пачки по тъпите глави от Париж до Киев!На ЕС , му требва газ ---за да си плаща Украйна за инвестициите в нея!Нема да има друга тръба ----докато Русия воюва!Просто нема начин!!!!!!!!!!
31
13
 
2
 
! Отговори
РАТНИК1936 преди 9 години
Никак няма да е леко,никой не ги чака с хляб,мляко и мед!!!НО!!!!По добре 25 милиарда и в ЕС от колкото цял живот роби на Русия и Евразийският(еврейски съюз).Борбеният арийско сарматско кимерийски народ не иска да бъде роб на овчедушната славянска пасмина от еврейската Москва разберете го и си го набийте в тъпата глава *** русофили ЗА ДА НЕ ВИ ГО НАБИЯ АЗ!!!
30
1
 
26
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Голямо дърпане ще е за парите,дето ще се налеят в бездънната яма Украйна!Разбра се,че отвъд океански пари няма да дойдат и сега в ЕС всички гледат с притеснение кесиите си!Американците поръчаха музиката,ама карат Евросъюза да я плати,хитро,а!?
29
2
 
1
 
! Отговори
28 Оди Сей преди 9 години
от 15 за колониялните западни държави "а онзк дето тръгнал с история да претендира щом западнитр страни са били колониални което си е така то Руската империя каква е била аре у лево чрвенотиквеници"Браво Оди Сей. Ето така се громят червенотиквеници ! С аргументи! И за Швейцария е вярно , и за Люксенбург е вярно, но то Руската империя каква е била!Аре у лево!:)))
28
0
 
15
 
! Отговори
Имани преди 9 години
Новият глобален ред на финансовия империалиэъм и международния циониэъм се прокрадва АГРЕСИВНО по Света от САЩ, Иэраел и Европейския съюэ!!!
27
25
 
4
 
! Отговори
.. преди 9 години
Тежко е да си почитател на Русия в БГ - всички те карат да се обясняваш за това дали сега вече Русия ще потъне, заплащането ти е паднало с 30% заради обезценяването на рублата тази година. Караш руска кола, тя все се троши, гледаш руски телевизор РУБИН, който трябва да го налагаш за да показва цвят, ползваш си руския компютър, и оправяш руската си жена, голяма като руската страна. Но стискаш зъби - чакаш запада да се срине сам, чакаш победата!!!Забавни сте, приятен понеделник!
26
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руска подлизурка.
25
32
 
2
 
! Отговори
.. преди 9 години
Тук някои даже пишат САЩ като США :) Може би руската *** е записала курс по български, и са им дали да се упражняват тук.Орбан не е фактор в ЕС, и разчита на някакви трохи от Путин, който си отглежда пудели като него в Европа. Той е просто бял шум.Европа е Германия - там се вземат решенията, и Меркел е най-яростния критик на руската политика в Украйна. Така че Русия ако иска някак да възстанови статута си, ще работи само с Китай, а оттам нищо добро не ги чака.
24
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Орбан: Желаем членството на Украйна в ЕС Не искаме отново обща граница с Русия, заяви унгарският министър-председател...Будапеща иска да наложи Украйна като буфер срещу Русия. Ние имаме интерес да се гарантира, че ще има нещо между Унгария и Русия - и това е суверенна Украйна", казва Орбан. Имахме обща граница със Съветския съюз, и отне много време, докато не се отървем от нея. Не искаме това да се повтори".
23
2
 
28
 
! Отговори
Анализатор преди 9 години
Крайно време е БЪЛГАРИЯ да осребри правото си на глас и вето при вземане на Решения от ЕС и ЕП . Но с такива дупедавци политици едва ли.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анализатор преди 9 години
До 31 Европрограмите са помощ която дават тласък на българската икономика и в дните - годините на рецесия са ни необходими. Иначе икономиката ни ще се срине . От друга странаако си в час САЩ са гласували военна помощ в долари заУкрайна и настояват ние /ЕС / да поеме част от финансирането на Украйна с военна техника и оръжие. За товапак трябват пари но откъде. Не ти ли омръзна дазимат от Б-я и да дават на други -Гърция Франция и др.закъсали от санкциите страни на ЕС ,а за нас среден .ДОКОГА
21
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
30 пак грешен отговор мнохо ди далеч от плащане за събашение барабар Петко с мъжете не си страна донор .А май ти йаресеат европрохрамите и не искаш да секватОдисей 1
20
3
 
25
 
! Отговори
Анализатор преди 9 години
Кой ще плаща ли ? - ЕС - Българите пак ще плащат , ще им одрежем фондовете заради нарушения по европейски програми и сме събрали парите за година , догодина пак и така до безкрай. За благодарност Украйна ще ни завърти кранчето и спре газта доставяна от Русия за България, а може и да я открадне ,то на гърба на българите ще се пише .
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен-Одисей----пак ли ти бе комсомолецо-от теб мнение не искаме....и ти си като ***---фурнажииска лопата
18
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
20 Иване за пенсията ти се сърди на червените ти братя ноито унищожиха пенсионната система още през 1950 и едва в 2000 тя беше възстановена а онзк дето тръгнал с история да претендира щом западнитр страни са били колониални което си е така то Руската империя каква е била аре у лево чрвенотиквеници Язъм ти за езиците Иване щом не ди разбрал как са те работоли комунягитеОдисей 1
17
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 28"Орбане на всички по света им стана ясно, че Путин ти го е наврял до сливиците и молиш за още"Путин го е наврял и на чешкия президент, почва да го навира и на германския канцлер, ще го вре постепенно и на други от ЕС , като видят сметката за Украйна и кой ще я плаща. Няма да е кръчмаря. Той дале вече предплата - 5 млрд.Няма да го навре и на Канада, Австралия , Нова Зеландия ...Ама сте комсомолци- Демократите щурмуват небесата, комсомолците след летят...:)
16
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Знаете ли от къде ще дойдат парите за урките? От нашите вноски за ЕС и от спрените ни програми от евро чиновниците......А пичовете от США само ще ни се хилят и ще ни викат "конкрачулейшън"!
15
1
 
22
 
! Отговори
ВСЯКА ГОДИНА преди 9 години
по 25-30 млр евра. И ние ли да плащаме НАГЛОСАКСОНСКИТЕ ГЛУПОСТИ
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мирише на унгарски Майдан--------щом не се съгласни със САЩ--това ги чака

Спонсорирани публикации