Путин си призна: Влюбен е!

Руският президент изобщо не знае каква е заплатата му
18 дек 2014 16:51, Елка Василева
67
Путин си призна: Влюбен е!
Владимир Путин. Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин, който обикновено е много дискретен в личния си живот, изненада аудиторията на годишната му пресконференция, като призна индиректно, че е влюбен, предаде Франс прес.

През април 2013 г. Путин обяви публично, че се е развел със съпругата си Людмила след 30 години брак, припомня агенцията.

В отговор на въпрос за личния му живот днес Путин разказа интересна случка от миналата година.

"Европейски приятел, един голям лидер, ме попита миналата година: Влюбен ли си? Аз го попитах: Какво искаш да кажеш? Той ми отговори: Обичаш ли някого? А аз му отвърнах: Да. Тогава той ме попита: А някой обича ли теб? и аз му отвърнах: Да. Тогава той ми каза: Толкова по-добре", каза Путин и предизвика усмивките на журналистите.

После руският президент добави, че всичко в личния му живот е наред и прикани журналистите да не се притесняват за него.

Путин посочи, че е в добри отношения с бившата си половинка и че двамата се виждат редовно. С децата си Путин също се вижда редовно, но не толкова често, колкото му се искало, предаде ТАСС.

Франс прес припомня, че руската преса наруши мълчанието около личния му живот и писа, че той има връзка с бившата олимпийска шампионка по художествена гимнастика и настояща директорка на важна прокремълска медийна група Алина Кабаева.

"Московский кореспондент" през 2008 г. съобщи, че Путин се е развел тайно, за да се ожени за Кабаева. Тогава президентът опроверга открито тези твърдения.

Путин бе запитан също дали знае каква е заплатата на ръководителя на компанията "Роснефт" Игор Сечин, предаде ТАСС.

Той отговори, че не знае нито колко получава Сечин, нито каква е собствената му заплата.

"Честно ви казвам, дори не знам колко е моята заплата. Носят ми я, не я харча, превеждам я по сметка и дори не я броя", каза Путин.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Кейн преди 9 години
Колкото до руснаците и Добруджа,то всъщност няма враг,който да не е победен от българския войник,но пък няма и войни ,които да не са проиграни от българския политик.А Путин си е направил комунизъм -дава според възможностите,получава според потребностите,парите са без значение
44
0
 
1
 
! Отговори
ДДД преди 9 години
ХАПОВЕТЕ НЕ ВИ ДЕИСТВАТ-ПРЕДИ 24 ЧАСА ВИ ОСТАВИХ В ПОЗА ПАРТЕР,СЛЕД 24 ВИ НАМИРАМ В ПО В ПОЗА ТЪРСЯ ГО,АБЕ НЯМА ЛИ КОИ ДА ВИ ОПРАШИ ДА СИ СЕДНЕТЕ НА НАЧЕСАНИТЕ ДИРНИЦИ ,ДА СИ ИЗПИЕТЕ ВАЛИДОЛЧЕТО И ДА СПРЕТЕ С ЗЛОБАТА,АЗ ЩЕ СИ ЛЯГАМ УТРЕ ВЕЧЕР СТРЕЩА ПАК ТУК
43
0
 
5
 
! Отговори
Стамболов преди 9 години
Много е "вели" Путин, няма що, по вашите безсмислени твърдения. Само където на руския народ ще му се . от великия Путин. Нали е велик, защо седите в България, за да драскате небивалици по форуми те ли? Прибирайте се в смешната си родина и си изживявайте като час от велика нация, която няма равна по агресивността, простотията и шовинизма си на света. И незабравяте че една малка България ви е отнесла като парен локомотив в Добруджа.
42
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Был национальный лидер, стал национальный пидер !
41
9
 
1
 
! Отговори
Кабаев преди 9 години
Такива разговори между 2-*** големи лидери вървят единствено, ако и двамата са гейове. Фактически на годишната пресконференция Путин публично си е признал, че е гей. Кой знае колко му е олекнало на сърцето.
40
10
 
10
 
! Отговори
Мужик преди 9 години
Влюбен е в ....... Медведев!
39
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Опитвасе да разсеива Руснаците с номерата на КГБ чее бил влубен.На кои му пука какъв си.
38
8
 
3
 
! Отговори
Сянката преди 9 години
Влюбен е в Мара Шепова
37
9
 
5
 
! Отговори
Сянката преди 9 години
Любов по време на холера
36
14
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Клоун. Готви се да бяга. След някое време ще каже "искам вече да се отдам на личния си живот", като съвсем забатачи нещата.
35
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много голям политик е Путин. Направи война, в която всеки ден умират хора, цивилни, свалиха цивилен самолет.И тия платени драскачи пишат- Голям политик бил.Тоя влюбен голям политик скоро може да поиска да анексира и България и няма кои да го спре, като гледам колко русофили има тука. Ама вие си пийте ракията и да не ви дреме.
34
1
 
6
 
! Отговори
did преди 9 години
До зеленииии : Точно по същия начин отговаря и Кисинджър...
33
11
 
9
 
! Отговори
зеленииии преди 9 години
На масата е най голямото джудже диктаторче , гледах го гения по всички въпроси и не отговори на нито един точно и коректно .Станишев отговаряше така,питат го за едно ,а той говори ,говори и нищо не казва,комунистически стил .
32
17
 
7
 
! Отговори
кокона преди 9 години
Путин е пич??? Мъжът с ботокс? Да влиза Кончита Вурст че вече не се издържа от такива "мъжкари" като Володя и неговата загиваща империя!
31
14
 
14
 
! Отговори
batman преди 9 години
Хахаха! Абе много фенове на Путин виждам тук, ама все фенове на маса и с ракия. Що за един човек не чух да е емигрирал в държавата, която той управлява? Не ви ли е срам, палячовци? При европейските хора - опашка! При Путин - само платени и заблудени фенове от България! Ами пътувайте бе хора! Идете в гнилата Европа, после идете в Россия и избирайте. НИКОЙ не е избрал да ходи на Изток.
30
2
 
16
 
! Отговори
Дане преди 9 години
Путин десетки пъти е отговарял на този въпрос, че е влюбен в Русия. Защо правите сензация на празно място.
29
1
 
21
 
! Отговори
Гарибалди преди 9 години
Tрябва да си много *** като журналист или като издание за да извлечеш от една толкова важна пресконференция само темата за личния живот на Путин *** ли сте....Или не искате да дадете гласност на казаното от Путин....За мен сте ***.
28
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слушах интервюто ...човека разказваше виц...те го извадиха от контекста че бил влюбен....колко жалки са нашите платени *** .....с подобни заглавия и статий се излагат професионално....толкова плоско тълкуване и синът ми не прави ....
27
16
 
55
 
! Отговори
Голем смех преди 9 години
Тази вечер всички четат и анализират Путин - Обама, Кери , Меркел и така надолу. Малък бил, джудже бил...Ха познайте, като седнат на една маса кой е най-големия и кои са джуджетата.
26
11
 
51
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Ей, много знаещи тук за състоянието на Путин, ама да се уточнят по между си-40, 50 или 70-80 млрд има и в какво:евро или долари.Тея милиарди за нищо ги нямат... и да ми кажат за какво да си харчи заплата като всичко му осигурява държавния протокол, както е на всякъде. Само у нас не е точно така, затова ми е чудно Бойко като си даряваше заплатата от какво живееше....А Путин е пич, кой друг дава такава пресконференция за над 1000 журналисти. Наш Чехлю ли?

Спонсорирани публикации