Великобритания ще участва в обучението на украинската армия

Британските военни ще са далеч от фронтовата линия
55
Великобритания ще участва в обучението на украинската армия
Дейвид Камерън. Снимка: Ройтрес, архив

Великобритания ще изпрати военен персонал в Украйна следващия месец, за да помогне за обучението на украинската армия. Това заяви днес британският министър-председател Дейвид Камерън, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
"Следващия месец ще изпратим британски военнослужещи, които да предоставят съвети и обучение в редица области, включително тактическо разузнаване, логистика, медицински грижи", заяви Камерън пред парламентарна комисия.

"Ние също така ще разработваме с Украйна програма за обучение на пехотата с цел да бъде подобрена издръжливостта на нейните сили", каза той.

Премиерът подчерта, че британските военни ще бъдат разположени далеч от фронтовите линии и няма да участват в бойни действия.

Той не изключи възможността за въоръжаване на Украйна в бъдеще, но отбеляза, че засега подходът на Великобритания е да предоставя несмъртоносна помощ.

Камерън предупреди, че ако не се окаже отпор на Русия по украинския конфликт, Москва ще дестабилизира и други страни.

"Ако ние не се противопоставим на Русия, това ще доведе до сериозни вреди за всички ни в дългосрочен план, защото ще станем свидетели на по-нататъшна дестабилизация. Следваща ще е Молдова или някоя от балтийските държави", каза той. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
3
 
! Отговори
Благодарен лешояд преди 9 години
Никога не съм се съмнявал в искрените намерения на британеца! Ние лешоядите винаги сме стояли единни зад лозунга: Повече ***, повече неуморна работа за нас! Едва ли има други, които са произвели повече *** на света за нас отколкото братята вълци, наричани латино-англо-санксонци. Доста закъсня с вълчия си вой този изгладнял юнак-единак, явно е чакал знак от Алфа-двойката от другата страна на гьола. В природата важи: без *** - няма лешояди. В днешния свят е по-вярно: без вълци - няма ***
40
4
 
1
 
! Отговори
аман от пияндурници преди 9 години
Англичаните са готини пичове. Какво сте се разкрякали като глупави кокошки ? Руските пияни *** на стават за нищо.
39
0
 
0
 
! Отговори
иес преди 9 години
Вива Ингланд !!! Урааааааааааа!
38
3
 
0
 
! Отговори
украинец преди 9 години
До Ще-----------------Историята ни учи,че когато Англия и САЯ почнат да помагат на някого-то той винаги побеждава ! Слава на Украйна !!!
37
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе направо изпратете един подарък на Путин от няколко килотона и да се почва! Така или иначе Путин няия няма да се откаже от имперските си амбиции, характерни за джуджетата!
36
2
 
6
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Тези британски командоси да не са като онези френски командоси дето ги биха в плевенско... :))))))
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е хайде де , да видите какви обучени ще ви вкарат пак в Котела ! Ама ще сте отзад ??
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PREATI "KONSULTANTI"S TUPNA ANGLIJA! TA TOVA E CHISTA VOENNA POMOSHT. MI TOGVA I RUSIJA DA SI IZPRATI Y UKRAINA SUGLWDVACH - T.
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
39.Ох ако видите изпълнението на Филип Киркоров " АМЕРИКАНО ".Загатват какво е станало на американския кораб в Черно море.Състава , който пее и танцува са мъже с мустаци , шапки , моряшки тениски . Надолу обаче са с червени къси полички и копринени чорапи. Неповторим замисъл и изпълнение , трябва да го видите и чуете - пеят на английски и малко испански (революционно)!По YouTube ..прилича на вашето описание !!
32
1
 
10
 
! Отговори
Сун Дзъ преди 9 години
Така е, от войни се печели много, но не трябва да си на първа линия. Отзад - даваш съвети, снабдяваш с оръжия, разследваш паднали самолети и правиш експертизи, налагаш санкции, в името на демокрацията разбира се...Първата линия е за балъците.
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И после украинските войски ще устройват гей паради!По интересно ще стане, когато Русия почне да обучава британските войски....
30
2
 
14
 
! Отговори
SS преди 9 години
Защо не вземат англичаните да си изпратят един баталион в Дебалтсево та да видим колко са подготвени и издържливи. Това са глупости, само забъркват украинците ами не ги оставят да се разберат по мирен път. И тоя Перушанко ще излезне много по глупав от колкото си мислех.
29
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
36.Това ли чака и българите ?Тия са решили да унищожават източно-европейските страни . То е ясно , трябва да сме много *** , да не го виждаме !Ще ни накарат да се бием помежду си, а те ще стоят отзад !
28
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подло в гръб - да !Англичаните ще стоят отзад - а Украйнската армия отпред !Кой отстъпи - разтрел !Бе нали искахте мир и само мир !
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И този взе да се прави на войн.Камерън , идват изборите през Май !Ще ти се разклати позицията ??
26
1
 
5
 
! Отговори
ODIN преди 9 години
e nali iskate mir ve 4u6ki
25
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прилагане на "английска дипломация" - подло в гръб и ако може друг да свърши мръсната работа....ясна ни е работата!
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Запада ще се бори с Русия до последния *** украинец!
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Великобритания залага задниците на маймунданците а?
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Великобритания отваря вратите на колеж за фашисти и бъдещи терористи.

Спонсорирани публикации