С тези машини ще се похвали Русия на парада

На Червения площад ще преминат 194 единици военна техника
Обновена: 5 май 2015 14:21 | 5 май 2015 12:00, Елка Василева
659

Снимка: Министерство на отбраната на Русия

Министерството на отбраната на Русия за първи път публикува фотографии на най-новия танк на платформа "Армата" без покрит купол.

Ведомството освен това пусна снимки не само на този танк, но и на бойната машина на пехотата "Армата", самоходната артилерийска установка "Коалиция-СВ", подвижния противотанков ракетен комплекс "Корнет-Д", бойната машина на пехотата "Курганец-25" и бронетранспортьора "Курганец.-25", пише NEWSru.com.

Още по темата

Тези машини ще участват във военния парад на Червения площад на 9 май.

Начело на механизираната колона ще бъдат исторически машини – танкът Т-34 и самоходната артилерийска установка СУ-100, се казва в съобщение на руското министерство на отбраната.

В парада ще участват над 16 500 военнослужещи, 194 единици военна техника, както и 143 хеликоптера и самолета.

"За първи път на Червения площад ще бъдат представени най-новите образци въоръжение на Въздушно-десантните войски БМД-4М и многоцелевият бронетранспортьор "Ракушка", както и подвижният ракетен комплекс на Ракетните войски със стратегическо предназначение "Ярс". В състава на механизираната колона ще преминат и перспективни образци на бронетехниката, създадени на платформи "Армата", "Курганец", "Бумеранг". Парадът ще завърши с прелитане на авиацията на Военновъздушните сили на Русия", се казва в прессъобщението.

Досега най-новата техника можеше да бъде видяна само със закрит купол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


659
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
463
1
 
2
 
! Отговори
до Гого дърия преди 8 години
..... Отделно селскостопанско, комуникационно оборудване, храни, дрехи, технологии... 1/3 от всички муниции, изстреляни от СССР са американски...! Шермън е малко танкче, предвидено за транспорт през океана, но руснаците ползват 8000 = 1/3 от танковите им сили (чак накрая бълват многото Т-34) ...Отделно че съюзниците спряха индустрията и продоволствените линии на германците.Така че няма съмнение: без помощта на американците СССР нямаше абсолютно никакъв шанс срещу Хитлер !!!
462
1
 
1
 
! Отговори
до Гого дърия преди 8 години
Колкото и недостатъци да намираш на западната техника, всичко руско е нейно копие, производна, следствие (понякога подобрение, ако толкова държиш).Не знам дали американското оръжие е било 4%, но американският железопътен транспорт беше 100% (локомотиви) и почти 100% вагони и камиони. А без тях мобилна война като Вт.св.война е невъзможна. И колко е "руско" руското оръжие като е произведено с американски машини, материали и ноу-хау? Отделно ...
461
7
 
2
 
! Отговори
до Гого дърия преди 8 години
..... рискуване на човешкия живот. Американците с техните хиляди чек-листи за сигурност нямаше да се учудя и с 10 год да се бяха забавили - но не и от технологично изоставане (факт)!СССР беше съсипан и всякакви постижения са за удивление (факт), но пък Русия винаги е била много изостанала аграрна страна, всичко от Катерина(германка) насам им е от Запад (факт). Да се говори за "суверенност", "свой път", "друг полюс", как измислили нещо "сами" и как било "по-добро" е абусрд по своята същност.
460
8
 
2
 
! Отговори
до Гого дърия преди 8 години
Добре де, така е... Не манипулирам, а пиша едностранно (за кратко), ти добавяш други неща, няма противоречие. Ракетите бяха в Пенемюнде(ГДР) (факт), но и американците не пропуснаха да приберат каквото им падна (факт). Спутник е пръв (факт), но хем не беше обявено състезание, хем американците не пазеха тайна кога, хем тяхното беше измервателен уред с научна цел, не снаряд с пропагандна цел (факт).Гагарин е пръв (факт), но заради безумното ...
459
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А "парада" на българската "армия" гледахте ли го, аха ха ха ха ха....
458
4
 
12
 
! Отговори
extremist преди 8 години
Кво да се прави UsA не могат да правят оръжия и тва е! Ама произвеждат пари ! Тонове безполезна хартия и бедни бунтуващи се ***!
457
1
 
6
 
! Отговори
фен на танкове преди 8 години
Такова чудо не съм виждал в НАТО. Жалко,че няма подробни характеристики . Това с малките букви от снимката е просто текст. Всички си ги свалих.Тука от снимките липсва т-14...а снимка 4 направо си е за класьора. Ще си ги разпечтам в голям формат и ще гледам парада ако го дават
456
1
 
11
 
! Отговори
до Berlin преди 8 години
вярно товарния "Прогрес" се върти в орбита,която не е негова. Кажи за американските ракети който изгоряха още на старта. Кажи и колко космонавти се запалиха с най-високо технологичното чудо Совалките. Въобще кажи и признай ,че не разбираш от тези неща.
455
1
 
12
 
! Отговори
жуков преди 8 години
Интересно защо? янките наложиха санкции на Русия а продължават да купуват ракетни двигатели от тях.По време на ВСВ германските танкове бяха с бензинови двигатели и видяха зор в студените руски зими. А всички руски танкове бяха с дизелови двигатели. Интересно защо на рали Декар вече доста години КАМАЗ -печелят първо място. Бащата на световната космонавтика се казва Константин Циоковски . Първите реактивни снаряди бяха изстреляни от КАТЮЩИТЕ.
454
21
 
12
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Не само с картонен танк ще се похвалят братушките, ами и с железарията на космическия кораб "Прогрес М-27М". Корабът сега се върти неуправляем около оста си и се очаква на 9-ти да се разпльока на Червения площад. :)))
453
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добър rendering, сигурно и картонените макети на парада ще са чудесни...
452
8
 
2
 
! Отговори
до Гого дърия преди 8 години
"И първия спътник ли прекопираха, и ракетата на Гагарин"Че ти не знаеше ли? Руснаците разграбиха ракетните инсталации в тяхната зона в Германия и интернираха германските инженери за 15 години, които ги научиха на всичко. Ракетата на Гагарин е модификация на германските, а Спутник е една куха топка с радиомаяк, само и само да се води преди американския сателит, който имаше сложна измервателна техника, затова се бавеше.Айде сега се извини публично, както обеща, мерси предварително.
451
7
 
2
 
! Отговори
до Гого дърия преди 8 години
"да обвиняваш конструкторите на някой автомобилен завод, че са откраднали изобретението на Бенц"Защо "откраднали" - те си го ползват и признават че е на Бенц - само ти твърдиш, че руснаците си измислили сами двигателя с поглед в небето, след като Западът произвежда дизели 50 години преди руснаците. Бил за пръв път на танк - ми за това им трябвало, там го сложили... става дума, че без западното ноу-хау щяха да са на магарета още.
450
9
 
6
 
! Отговори
до Гого дърия преди 8 години
"от кого са откраднали руснаците 12 цилиндровия дизел на 34-ката"От Hispano-Suiza HS 12YПо негов лиценз правят Климов М100, а от него гледат за В2 за 34-ката.Руснаците нямат НИЩО свое - ВСИЧКО са копирали от Запада, запомни това, да не се излагаш друг път по форумите, лека.
449
0
 
4
 
! Отговори
северозападняк преди 8 години
Оно я сам опекал 60 градусова ракия и сметам да си земем е такава джипка кто от седмата снимка да си одим на лов за глиганье.За 200 кила рикия дали,че можем да я спазарим.Я мислим дека са и много ,та прво 150 че предложа.Ей оно рикията е убава ,а тоа пустиняк го незнам до дека че ме докара!
448
7
 
3
 
! Отговори
процедурно питане преди 8 години
Пак ли копират Фият и ВМV
447
11
 
6
 
! Отговори
до 576 преди 8 години
Немците поне са имали оправдание - воюват с целия свят, ограничени ресурси - ама руснаците от чиста индустриална безпомощност правеха решения "направи си сам" и чакаха САЩ да им достави всичко през Мурманск.
446
7
 
3
 
! Отговори
е преди 8 години
Най-новото оръжие на Рашъните е корабът "Прогрес" - според предварителни изчисления отломки ще паднат на територията на САЩ.
445
5
 
4
 
! Отговори
до 577 преди 8 години
Какво значи "си ги произвеждаме" - това че откраднахме лиценза за Калашниците и т.н. от руснаците не ни прави производители.Мизерници сме пълни - и пред американците и пред руснаците - първите поне ни уважават и са ни дали да правим каквото щем. А ако бяхме под ботуша на Путин - не ми се мисли.
444
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гурбетчия, връщай се на кенефите да те надуши *** бос, че ще ти пръсне цвайтера плюс двойна смяна без надница.

Спонсорирани публикации