Русия ще отговори адекватно на всяка заплаха!

Путин за техниката на НАТО: Най-агресивният акт на Вашингтон
17 юни 2015 12:07, Анисия Иванова
150
Русия ще отговори адекватно на всяка заплаха!
Снимка: Bulgaria On Air

Русия ще отговори адекватно на всяка заплаха срещу нея, заяви руският президент Владимир Путин на пресконференция след среща с финландския си колега Саули Ниинистьо.

Това стана няколко часа след като Путин обяви, че Москва ще добави повече от 40 нови интерконтинентални балистични ракети към ядрения си арсенал тази година. Американският секретар Джон Кери реагира мигновено на заканата и призова Кремъл да не търси връщане към времената на Студената война.

Още по темата

Путин определи плановете на НАТО да разположи допълнителна военна техника в Източна Европа и непосредствено до границата с Русия като най-агресивният акт на Вашингтон от десетилетия насам. "Ние сме притеснени от засилването на военното присъствие. Това е сериозен страгетически въпрос", изтъкна той.

Путин отговори и на критиките на държавния секретар Джон Кери, че Москва не сътрудничи в изпълнението на минските договорености. "Ние подкрепяме всяка точка от мирния план. Иначе нямаше да се подпишем под него", изтъкна руският държавен глава.

Още по темата вижте във видеото на Bulgaria On Air.

Гледайте още новини от "Свят" в bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
1
 
! Отговори
fon Ribentrop преди 8 години
Da ne zabravqme che taka *** zapo4na 2-ta sv.voina,s anshlusa na Avstriq I Chehoslovakiq,Putin aneksira Krim-istriqta se povtarq,.Razlikite,fashizam -komunizam,po4ti nqma,no vse pak kogato Fiurera e bil na vlast e imalo rabota za vsi4ki
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Американците удрят едни държави и бежанците им идват в България да оплождат нашите дъщери и внучки а честито българино
82
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО НА ПУТИН!!!
81
5
 
2
 
! Отговори
ЗА МИР преди 8 години
говорите за мир ,но в главите ви е само оръжие за масово унищожение на хора ! МИЛИТАРИСТИ ! НЯМА по -големи военнолюбци от държавният елит на Русия
80
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Путин - точно така - ако искаш мир, готви се за война!
79
2
 
16
 
! Отговори
болгар преди 8 години
Сабуди се народе управляващите продадоха България на Америка ! Америка ни окупира вкарват ни в война с Русия нашата освободителка от турско
78
1
 
12
 
! Отговори
танкиста преди 8 години
Майка им американска да организираме партизанско движение мамата им ще разкатаем на тези смешни американци
77
19
 
4
 
! Отговори
цитати преди 8 години
За всичките злини, които са се случвали в миналото и се случват и ДНЕС на българите, са виновни подлите, долните, презряните, мерзките, гнусните злодеи от КРЕМЪЛСКАТА ЧЕРВЕНА БАНДА. Тази клика от професионални узорпатори, крадци и убийци, по свой образ и подобие програмираха и създадоха българската комунистическа кървава шайка БКП-БСП,сбирщина от извратени подлеци ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ, клика от обучени в Москва палачи кръвопийци.Хора, дочакайте Радостта от окончателното срутване на Русия Империята на Злото !ОСЛУШАЙТЕ СЕ !Вече трещят шевовете на залепената с кръв злокобна рус
76
3
 
4
 
! Отговори
ukraininform преди 8 години
До Анонимен---------------------Украинската дума за цар е Хетман а английската кинг.По логиката на неграмотните русофилски булонки в сайта и в Англия не е имало царе.
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Одисей 1Да бе млъкнал, прости неграматнико! Каква Украйна, какви гривни, к'ви пет лева за времената, за които говориш!
74
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До 105Айдеее още един дето не знае как се смаята БВП. БВП се смята само и единствено в локалната за страната валута. Не в ДОЛАРИБВП в долари е само и единствено за САЩЩе кажете че има формули и прочие но това е стъкмистика - Защото долара до скоро беше единствената международна валута за търговия между странитеимаме един завод в Москва който струва 1 милион рубли и той генерира за година вътрешна продукция за 1 милион рубли "БВП" на този завод е все един и същ при 50р за 1$ и при 33р за 1$
73
16
 
5
 
! Отговори
до 101 преди 8 години
И как точно се е подиграл Путин на Запада, след като БВП на Русия се срина с 32% за една година. Муха, ха, ха, точно така. Вече разбираш кой на кого се е подиграл в крайна сметка. Едина лаладжия, на който вече никой не гледа сериозно, управляващ бензиностанция, която се мисли за държава.
72
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
bivsha darjava balgaria - klozeta na USA. ROBOVLADELSKIYAT STROY E BIL PO-DEMOKRATICHEN OT SAVREMENATA DEMOKRACIYA V BIVSHATA DARJAVA BALGARIA. BOYKO I VSICHKI POLITICHESKI MEKERETA SA PROSTO AMERIKANSKI NAMESTNICI NA TAZI TERITORIYA (BANTUSTAN).
71
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заплаха за Русия. Не думай, бе! Хайде да си кажем истината в очите. Путин опитва да отклони вниманието от иконическия си провал и е готов на всички за да се задържи още един мандат. Разиграва националистическата карта, как Запада е отворил хищната си паст и се кани да нападне Русия. Този филм вече сме го гледали и знаем как свършва. Този път обаче Русия нападна друга държава, колкото и да се опитва Путин да имитира амнезия. Не вярвам да има толкова прости хора, че да му повярват.
70
2
 
15
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Одисей 1 100Пътешественико на територията на Донбас и Украйна 7 век е имало Вожска България и след това Аспарух мигрира с част от племената в нашите земи Къде са ти Украинците тогава??? Българи в Украйна още има През тоя район (както и през нашите земи) непрекъснато някой идва и си отива и се нарича както му скимне. Съвременна Украйна е формирана по времето на болшевишката гражданска война Обаче всичко Комунистическо е ОТРЕЧЕНО от Украйна и ако го приложим това тогава страната е на 25 години
69
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другаря Путин вече явно се подигра и надигра ЕС и САЩ.Вече всичко е свирено,няма връщане назад.Колкото и да беснеят Запада запада и Изтока изгрява!
68
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Украйна е квази държава. Таова животно няма. Но фашагите в Куев нали държат знамето на русофобията високо и затова запада им поддаква. Това са си руски територии и претенциите са към омразните ви Ленин, Сталин и Хрусчов. Това са архитектите на тази територия.А такива ***, като теб, ви дразнят кражбите на нашата история от македонците. Е с какво е по-различна украинската кражба?
67
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Литовците не искат да воюват за антируската външна политика на Грибаускайте. Латвийците са пред фалит и политическа криза след наложените тези дни от Русия антишпротни санкции.
66
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 77БРАВО НА ПУТИН !!!
65
2
 
9
 
! Отговори
СМЕШНИК БГ преди 8 години
До Анонимен "ХА, ХА, ХА , ВЕЛИЛИКО И МНОГО ТОЧНО ! ... БЕНЗИНОСТАНЦИЯ, КОЯТО СЕ МИСЛИ ЗА ДЪРЖАВА"БГ МИСЛИ ЗА ДЪРЖАВА? НАЛИ.

Спонсорирани публикации