Русия се нуждае от много силна армия!

Владимир Путин: Трябва да спрем заплахите близо до границите ни!
Обновена: 26 юни 2015 05:49 | 25 юни 2015 22:00, Анисия Иванова
414
Русия се нуждае от много силна армия!
Владимир Путин. Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин заяви днес, че Русия се нуждае от силна армия, за да възпре заплахите близо до границите й, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.

На среща в Кремъл с випускници от руски висши военни учебни заведения Путин подчерта, че силната армия, оборудвана с модерни оръжия, е гарант за суверенитета и териториалната цялост на Русия. Той обеща да продължи модернизирането на армията, включващо с доставки на голям брой нови оръжия.

Путин увери, че Русия няма агресивни намерения и се стреми да урежда всеки спор изключително чрез политически средства, спазвайки международното право и интересите на другите страни.

"Русия е една открита мирна стана, която е за укрепване на сътрудничеството и партньорството с всеки, който е готов за това", подчерта президентът.

"Ние нямаме и не можем да имаме агресивни планове. Ние никого не заплашваме. Всички спорни въпроси се стремим да решаваме изключително чрез политически средства. Ние се отнасяме с уважение към международното право и интересите на другите страни", заяви Путин.

Той припомни, че сега активно се укрепват руските стратегически ядрени сили и подразделенията на военно-космическата отбрана, че бойните способности на всички родове войски и видове въоръжени сили съществено е нараснал.

Президентът добави, че арсеналът на руската армия ще бъде попълнен с ново въоръжение, нова техника, самолети, подводници, кораби, бойни роботи, безпилотни летателни апарати, високоточни оръжия.

Въпреки, че богатата на петрол и природен газ Русия е в рецесия, Путин планира да похарчи до 2020 г. 22 трилиона рубли /над 400 милиарда долара/ за модернизиране на въоръжените си сили, отбелязва АП.

Агенцията посочва, че популярността на руския президент се увеличава, независимо от икономическите проблеми на страната. Допитване на социологическия център "Левада" показа, че одобрението за Путин в Русия е достигнало исторически максимум  от 89% този месец.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


414
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
0
 
0
 
! Отговори
пучдемон испания преди 6 години
Евалла,това е президент,Испания е с Вас
266
8
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Опорната ос, около която се крепи политиката на Путин, е ядреното оръжие!Той обявява увеличаване на въоръженията си,а това много се харесва на руснаците!Но той не си дава сметка за икономическите последствия от увеличените разходи за оръжията.Днес Русия не е СССР ,за каквато той си мисли да възстанови,защото само в Москва има 93 милиардери,които не се знае дали мислят като Путин,защото те са си частни собственици и Путин няма достъп до техните пари,а само до държавните!
265
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До UKRAIN-INFORM-BUROтъпотия , значи гърците са славяни а ние тракийци? А езикът ? А вида ? айде всеки път като духне вятъра и ставате други О не разумни!
264
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО НА ПУТИН!!!
263
2
 
2
 
! Отговори
нещастник 333 преди 8 години
айде стига глупости, бе на черното викаш бяло, само простотии пишат неграмотници като теб!
262
3
 
12
 
! Отговори
Цветанка преди 8 години
Абе защо никой не казва къде отиват радиоактивните отпадъци,които преди ни помагаше Русия като ни ги взимаше и по този начин оказваше огромна помощ....
261
9
 
18
 
! Отговори
Боян Колев преди 8 години
Най големия"автогол"който си би БГ е загубата на огромния Руски пазар и недоверието което създадохме м/у нас и Русия и от там загубата на помощ и идендитет за БГ....благодарение на недалновидната и вражеска политика на нашите ***-"управници"....
260
9
 
15
 
! Отговори
Ганъ Ганчевъ преди 8 години
Аве много шиопска педерасия се навърта в *** бг.*** долни забравихте ли че Русия освободи България от турско робство на 3-ти март 1879 година?
259
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До UKRAIN-INFORM-BUROА бе навлек, я се чупи с евтината си пропаганда.От *** като тебе наистина ми е дошло до гуша.
258
23
 
11
 
! Отговори
UKRAIN-INFORM-BURO преди 8 години
Престанете с тези измислици,че Русия е освободила България-няма такова нещо.Русия изгони турците и окупира на свой ред България.Изгониха я Англия и Австро-Унгария и Българските революционери начело със Стамболов !
257
12
 
7
 
! Отговори
antiputinist-antifas преди 8 години
Трудноста да се разберат руснаците се състои в това,че ние не осъзнаваме факта за тяхната принадлежност не към Европа а към Азия и затова те мислят по друг начин.Ние не разбираме руснаците,както не можем да разберем китайците и японците,и ,имаики богат опит от общуването с тях,трябва да кажа,че и нямам особено желание да ги разбирам,освен ако не трябва да разбера колко олово и желязо ще ми трябва за тяхното изтребление.В допълнение към другите азиатски свойства на техния характер,руснаците не уважават човешкия живот-те са ***,варвари и хронични алкохолици! USA генерал Джордж Патън
256
18
 
7
 
! Отговори
UKRAIN-INFORM-BURO преди 8 години
Една държава с 3 % от световното БВП никога няма да има силна армия !Русия е пред разпад--ще имаме 15 ниви държавици !
255
17
 
9
 
! Отговори
UKRAIN-INFORM-BURO преди 8 години
лакей на чужди интереси, нямащи нищо общо с интереса и благополучието на България.Благополучието на България ще дойде,когато се отървем веднъж завинаги от руското влияние и когато се отървем от русофилите-доказани национални изменници,лижещи *** на диктатор като *** !
254
8
 
6
 
! Отговори
UKRAIN-INFORM-BURO преди 8 години
Време е да спрем да повтаряме руски пропагандни глупости - даже и руснаците не са славянски народ, според проучванията на ДНК състава на европейските народи, защото имат 42% славянски състав, а поляците имат 60% германски състав. Българите имаме под 12% славянски състав, а чехите 14% славянски състав. Гърците имат над 22% славянско ДНК и те ли са славянски народ? . Какво значи \\\"славянски народ - просто няма такъв! Никой не може да назове името и на едно \\\"славянско племе. Българите имаме 54% тракийски състав, който ни прави най-хомогенната нация в тази част на света. Просто се горде
253
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименОди сей 00 , ти определено не си славянин, още по-малко трак. Най- вече си безродник, съдейки по ника и лакей на чужди интереси, нямащи нищо общо с интереса и благополучието на България..Ближеш г.за на тия, които исторически винаги са ни били врагове и последното нещо за което им пука е нашия народ.А чия конвенционална армия е по-силна може да се поспори...Хитлер и Наполеон, мислеха като тебе, Твоите господари в една Сърбия не посмяха да нахлуят, а за Русия...не са толкова без мозък
252
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВСЯКА една страна,има нужда от силна армия--това го е догазала историята.А за струпването на войски на НАТО около Русия,това го вижда вече и слепец....Силната армия ти гарантира мир и суверенитет....Путин пак показва,че е силен, прагматичен и адекватен политик.....
251
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БРАВО НА ПУТИН!!!
250
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя и сега си има най-силната армия в света! Най-силната армия,с най-много природни изкопаеми,велик,достоен славянски народ!
249
3
 
4
 
! Отговори
logik преди 8 години
Напълно нормално. Ако притежаваш най богатата земя на този свят дори е нужно.
248
6
 
7
 
! Отговори
Атакист преди 8 години
Апетитите към половината от площа на сушата на земното кълбо(Русия) са големи. Ама и руснаците не са вчерашни. Знаят кое е важно и кое не за страната им за разлика от българите. И определено голямата армия най-важното нещо за Русия. Пък те нека българите мислят с телевизорите и си коментират, те не се виждат много на картата. Русия ги освободи ама с тоя акъл и без турци ще се затрият.

Спонсорирани публикации