Клати ли се столът на Варуфакис?

"Та неа": Вицепремиер и четирима министри искат оставката му
30 юни 2015 12:31, Анисия Иванова
37
Клати ли се столът на Варуфакис?
Снимка: БТА

Гръцкият вицепремир Янис Драгасакис, четирима министри и още четирима сътрудници на премиера Алексис Ципрас са поискали финансовият министър Янис Варуфакис незабавно да бъде отстранен.

Това е станало на заседание на кабинета в неделя, твърди днес гръцкият в. "Та неа".

Още по темата

Въпросните представители на правителството са обвинили Варуфакис, че "съзнателно и планирано е подкопал преговорите с кредиторите".

Вестникът твърди още, че в телефонен разговор министърът на икономиката Йоргос Статакис поставил въпрос за собствената си оставка от правителството, ако и докато Варуфакис е в него. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе той Гейският съюз се клати ,тука ,някой си казал , нещо дочул ...Абе гледаите Съюза се тресе ,Фащ се тресе ...
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БГ А Тиквата се целуваше с Ердоган и ,хоп ,,Турски поток, И декларация за ,,геноцид над турците ,,пробута Тиквуня...,И същата Тиква позволи да има турци - министри, хеле зам- министри в неговото правителство . И в МО и в МВР има турци .И кадрите на ДПС останаха непокътнати, че и нови назначи рязяният ЧервеноГербер от Банкя. И Герпаджиите са същите некадърници - комунисти каквито са и .*** и Кукувицата и Винкела,и Гоце и *** и СДС . Всичките *** .
26
2
 
2
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Юрушистите на сидер ага са същите некадърници като сириза!Фикуса позволи на корпорация ДПС да има министри при ореха.Тези много се решчиха на ЕС, но ще го пемат на 2 ката...Да живее България!
25
3
 
2
 
! Отговори
Асенчо от маалата преди 8 години
На Варуфакис му се клати оная работа за склеротиците на "дивия Запад"
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до Лодкар Само че ЕС иска данък "лукс" и по-високи данъци за корпорациите, а Ципурата се дърпа (уж е ляв)...
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До заря Все още емигрансткия поток (включително и от Русия и от Китай) е към въпросните страни които уж са следващите след Гърция... И на коча "камбаните" се клатят, ама не падат. В САЩ вече са достигнати нивата на заетост и ръст от 2007 - тоест почти са излязли от кризата, очаква се 1-2 години и Германия, Холандия, Белгия да "забравят" че е имало криза, а страни като Полша Чехия, Литва, Латвия, Естония - дори и не разбраха че е имало такава. Общото по между им е че спазват правилата.
22
7
 
7
 
! Отговори
до Лодкар преди 8 години
Звучи страшничко,но е вероятно.Къде беше ЕС,не е ли бил свидетел на тази страховита картина.Или и техният контрол ,като нашия.Крадат като за последно,а после народът да плаща.Прав е тогава Ципрас да иска огромни данъци за богатите и никакво пипане на пенсиите.Има логика.
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Циркаджия,що пък не.Моторист ,още по-добре.Може би е надживял времето,за бетонните глави е много зле
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ХА-ХА,ХАААА..."РУБЛАТА СЕ БИЛА ЗАКОТВИЛА"...??!!!Още некоя и друга магария ня ....и рублата пак ще направи "склопен вис", надолу....!В световните икономики е така.ВОЙНИТЕ СА ВЕЧЕ ЗА ПРИМИТИВНИТЕ НАЦИИ и НЕУДАЧНИЦИТЕ!!!!
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шоуто започва !!
18
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До: ,,Руската пета колона в Гърция си свърши донякъде работата, но главната задача-да разрушат ЕС не успя. Между другото и рублата страда много от гръцката криза и пада надолу.''ТО ПАДАНЕТО ВИНАГИ Е НАДОЛУ, досега не се чуло нещо да пада НАГОРЕ!НО не се притеснявай за рублата, тя се закотви от доста време на сегашното си ниво в диапазона 54-56 рубли за $.ИНТЕРЕСНО според теб коя валута от свързаните със гръцката икономика не е пострадала, може би ? , а?
17
7
 
10
 
! Отговори
Ганьовото утешение.. преди 8 години
В "соц-***"-цари луда радост и ликуване:Носят се щастливи викове..."Урааааа...НЕ САМО НИЕ ..ще ядем ла""а!!!!!"
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жужо пак гризна хурката :) Въртя, ***, лъга гърчолята и накрая - греда!В неделя гърците ще покажат един ГОЛЯМ среден пръст на и близачите от Сириза.
15
6
 
14
 
! Отговори
Лодкар преди 8 години
СИРИЗА е твоение на гръцките корабовладелци, които са изцицали повечето кредити и не са плащали данъци/както Лукойл и руските фирми в България/ от как се помнят. С фалита искат да приложат номера с опросятването на кредитните милионери у нас. Не им пука ни за "велика" гърция, ни за "достойните" гърци. Хищници като нашите кърлежи. А Ципрас е русо-комунист от типа Сидер ага и в. Енчев - затриват държавата си за един поклон пред путин. Комунист е лошо, но грък комунист си е еб..ло майката.
14
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До сесилмоме оди да плачеш на рамото на сидераста. Тук не вървиш
13
3
 
13
 
! Отговори
Ами , ДА....ха,ха,ха преди 8 години
....вече и САМИТЕ министри ИСКАТ ДА ГО ИЗКЛАТЯТ...ХА,ХА,ХААААААААААААААА...Не го ли , разбрахте...??!
12
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес само стола се клати, но после варафукис ще усети мощно клатене ако не емигрира преждевременно
11
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално е да се клати, той е един клоун, нищо друго. Става за лектор на тема "разпада на ЕС" и други подобни лудории, може да е написал няколко провокативни книги, но няколко месеца работа стигат да видим, че изобщо не става. Предложенията му са смахнати или както Юнкер каза : безнадеждно некадърни. На срещита с колегите си ходи с мотор, облечен като за гръцка таверна, държи се сякаш е на бит пазар докато там се решават важни въпроси. Не знам за какво им е на гърците този циркаджия.
10
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Варуфакис факис, факииииииииис!!!.....Снощи като са чули изявленията на Варуфакис, че Гърция ще си потърси правата в Европейския съд брюкселските лидери бая са се изпотили.Щото знаят,че първият меморандум който наложиха на Гърция е незаконен, защото не е гласуван в Гръцкия парламент, а е само с подписа на тогавашния министър на икономиката Папаконстантину.Щото знаят,че да задължава евр.народи с дълга на частните банки май не е мн.законно!.......Успех на гърците!!!!
9
22
 
16
 
! Отговори
сесил преди 8 години
Защо плачете за господин Варуфакис ? Сигурно той не разчита на вашите лицемерни вопли и стенания!Той има толкова ум и перфектна подготовка, че обърка плановете на сбирщината в Европа и предателствата на предишните правителства на Гърция .Но онова, което липсва на всички долни оплаквачи е , че той ОБИЧА народа и държавата си!Погледнете се вие, долни предатели на България, врагове на народ и родина ! Няма един , който да се съизмерва с техния ръст ! Мутри, крадци , неграмотни предатели.... .

Спонсорирани публикации