Български шофьор уби мъж в инвалидна количка в Москва

Мъжът пресичал на непозволено място, ударила го и втора кола
30 сеп 2015 12:31, Елка Василева
10
Български шофьор уби мъж в инвалидна количка в Москва
Снимка: архив, Reuters

Шофьор на камион от България е блъснал човек на инвалидна количка в Москва. Това съобщи Интерфакс, като се позова на шефа на пресслужбата на московската полиция.

„Във вторник в квартал Московское в „новата“ Москва 39-годишен гражданин на България, който управлявал камион MAN, връхлетял върху 52-годишен, мъж, който пресичал пътното платно на инвалидна количка на неразрешено за пешеходци място“, каза шефът на пресслужбата.

По думите му при удара инвалидът изпаднал от количката на пътното платно, където обаче бил ударен от  Рено Меган. Мъжът е починал на място.

Провежда се проверка, назначени са съдебно-медицинска и автотехническа експертиза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
нда преди 8 години
До АнонименМасова практика в Русия е,пияни и дрогирани да карат,и други такива,които скачат по превозните средства и да имитират че са ударени!Естествено да изнудват за пари!Законите са много строги и на нашия ще му скъсат шортите!Затова почти всички карат с видеорегистратори!
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не става ясно кой точно е убил мъжът - българският шофьор на камион или втората кола, която го е блъснала.
3
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заглавието на статията и информацията в статията са много противоречиви. Реално нашенеца е блъснал неправилно пресичащ пешеходец. Глупостта на инвалида да пресича, където пожелае е довела до нещастния случай. В руските коли масово има камери, за да защитят шофьорите от такива камикадзета.
2
7
 
13
 
! Отговори
аз преди 8 години
Същото важи и за България
1
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нормално. Руснаците и карат и пресичат като ***, та не е нищо особено тая случка. Не случайно са на едно от челните места по брой на ПТП и смъртност на глава от населението в световен мащаб.

Спонсорирани публикации