Руска тв излъчи погрешка кадри със секретно оръжие

Системата с гриф "секретно" е за торпеда с ядрен заряд
12 ное 2015 08:53, Елка Василева
253
Руска тв излъчи погрешка кадри със секретно оръжие
Снимка: архив, Reuters

Руска телевизия излъчи погрешка кадри със секретна система за торпеда с ядрен заряд, която в момента е в процес на разработване в Русия.

"Действително някои секретни данни попаднаха в обектива на камерата и кадрите след това бяха изтрити" от сайтовете на тези канали, каза пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Надяваме се, че това няма да се повтори", допълни той.

Два канала на руската държавна телевизия - НТВ и Първи канал - излъчиха вчера кадри, на които се вижда как руски военен разглежда документ с чертежи и описание на нова система за торпеда, наречена "Статус-6".

Торпедата, чието разработване е с гриф "секретно", ще бъдат изстрелвани от подводници с цел радиоактивно замърсяване на обширни зони, които да станат неизползваеми за военни, земеделски или икономически цели за дълъг период от време, се разбира от текста на кадрите.

Заснетото видео е от среща на президента Владимир Путин с високопоставени представители на отбранителния сектор в Сочи.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още по темата: Русиясекретно оръжие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
mnogo e sekretna taq informacia 6tom 4ek q imat v TV,
158
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
добра идея, подсказват, че предлагат огромна територия за радиоактивно замръсяване. Щом се готвят да удрят лошо, защо да не им се отвърне.
157
1
 
7
 
! Отговори
Баба Пена преди 8 години
След последвалата история със сваления руски боен самолет никак не мисля че гореспоменатото излъчване е било "случайно"
156
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бе, съвсем "по погрешка"...
155
0
 
7
 
! Отговори
Solar Power преди 8 години
До БЪЛГАРИНЗле зле колко да са зле ? Щом бежанците не ходят натам сигурно не е добре заобикновения чиляк ...
154
1
 
3
 
! Отговори
Solar Power преди 8 години
До БЪЛГАРИНМного филми гледаш брат.
153
8
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
ТА СЕГА ЩЕ ТИ ОБЯСНЯ ЗАЩО ИСКАТ ДЕЦАТА ИМ ДА УЧАТ В АМЕРИКА И ТАМ ДА ЖИВЕЯТ. ЗАЩОТО ОТДАВНА СА ПРЕВЗЕЛИ ТВОЯТА МЕЧТА / АМЕРИКА / И ЗАЩОТО ПУТИН ТАМ ГИ ИСКА. А ТИ МИ ОТГОВОРИ ИСКРЕНО - СПОРЕД ТЕБ АМИКАНЦИТЕ ПО ЛИ СА ГОЛЕМИ ОТ РУСНАЦИТЕ И АКО Е ТАКА ЗАЩО БЯГАТ...... КАТО ЧУЯТ РУСКА РЕЧ, ЗАЩО БЕ АДЖИБА В ПОСЛЕДНИТЕ ИМ ФИЛМИ, НЕ ИТАЛИАНСКАТА, НЕ КОЛУМБИЙСКАТА, А РУСКАТА МАФИЯ Е НОМЕР ЕДНО. ЗАЩОТО БАЧЕ ИСКАТ ДА ГИ ПРЕДСТАВЯТ ТАКА ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ- СМЕШНИ СА ТВОИТЕ ХАМЕРИКАНЦИ
152
4
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
казах, че не знам, кой кандидатства за зелена карта, но знам, че онзи ден руски самолет с над 220 души стана жертва на ИД, оказа се че те не са искали зелена карта ами са били в най баровския курорт на Египет. После се оказа, че англичаните и хамерикаците забраниха всички полети до там и на там, / не уточниха обаче със или без зелена карта/. Ало ако искаш, карай с тая карта много отдавна Руснаците са номер едно. Аз не ги величая, защото съм Българин, ама и Вие искате да ми кажете, че червеното..
151
3
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
До Анонимен 219НЕ ЗНАМ, КОЙ КАНДИДАТСТВАТ ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА В САЩ, НО САМО ВЛЕЗНИ В КОЙТО И ДА СИ ИСКАШ БАР В АМЕРИКА, В КОЙТО И ДА СИ ИСКАШ ГРАД И СЛЕД ПЪРВОТО ПИТИЕ, КАТО ТЕ ПОПИТАТ ХАМЕРИКАНЦИТЕ ОТ КЪДЕ СИ, КАЖИ , ЧЕ СИ ОТ РУСИЯ. В МИГ ОКОЛО ТЕБЕ ЩЕ СЕ ОБРАЗУВА КРЪГ НА МЕТЪР ДВА ДИАМЕТЪР, В КОЙТО НИКОЙ НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА ВЛЕЗЕ. ПОСЛЕ, СЛЕД КАТО СЕ УБЕДИШ, ЧЕ СЪМ ПРАВ ОТНОВО НА КОМПА СЕ ВЪРНИ И ОТНОВО МИ ПИШИ, КОИ СА ТЕ И КОИ СА ОНИЯ СЪС ЗЕЛЕНИТЕ КАРТИ. ПОСЛЕСЛОВ ХАЙДЕ ПОСЛЕ МИ КАЖИ ЧЕ НЕ СЪМ
150
1
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
До ХилариТА тис какъв клип от тубата ще ме впечатлиш . И аз мога да ти пусна от харлем и испаноговорящите квартали на Хамериканжите а то ще си помислиш че е от Индия , Калкута
149
6
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
До 211 Не знам с каква арматура ще го теглят , но знам че на скоро в Сочи Олимпиада проведоха, че скоро световно по футбол ще правят, дори днес четох че някакъв Руски милиардер организирал награди в Америка за учени и НАСА били там и наградния фонд бил от него осигурен и бил три милиона на категория а те категориите били седем. ТА три пъти овече от нобеловите награди а вие си говорете колко са зле Руснаците, ама даже Вие не си вервате
148
2
 
4
 
! Отговори
Хилари преди 8 години
До БЪЛГАРИН 214Прав си. Абсолютен руски хит има в ютюб. Напишете "нормально" и гледайте : "Бать, тебе нормально?" 32 секунди клип казва всичко за тази страна. Без коментар.
147
1
 
11
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
До 204 коментарКакъв гол , ти не че не разбираш, ти искаш да манипулираш. ТА те Руснаците днес са хита на Европа. Кой купи Челси, кой притежава Монако. Кой изкупи цялото българско крайбрежие. Ако не знаеш цяла Европа учи източен език Руски. Ако не знаеш световен лидер по износа на петрол е Русия. И за това американците заедно със саудитците три пъти му свалиха цената и след Украйна се опитаха и банките да им фалират и хиперинфлация да им направят, но не успяха. Стига си говорил че Рашъните са
146
3
 
1
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
До ha ha Кой как се смее няма никакво значение . Дали ще е след запой , след тежка раздяла или след психическо разстройство , но някой ще натисне копчето и за всичко ще е края на играта " Да изкупим планетата "
145
1
 
9
 
! Отговори
Strob преди 8 години
Вытащили из старого сундука проект торпеды с ядерным зарядом, слегка обработали "напильником" и..., и получился неплохой способ намекнуть НАТО и Пендостану что стоит снизить градус воинственности. Думаю только больной поверит что это утечка произошла случайно.
144
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шопе, май шопската ти салата е радиоактивна...
143
0
 
18
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Троловеееее, пийте по едно силно кафе, че Ви чака дълга нощ, за да си заработвате центовете от краварското посолство.
142
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кой ви каза че целта на това оръжие е радиоактивно замърсяване - днес.бг ? И кое ядрено оръжие не води до подобно замърсяване? Ала - бала. Тук да не сте първолаци? Или системата на образованието хептен ви е изпила мозъците?
141
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква грешка бе ? Това е от страх, на гол *** чифте ядрени торпеда, Путин иска да каже нападне ли ни някой ще му замърсим водата, ***
140
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"Аз се сещам, че който води *** война, накрая му броят зъбите и го бесят."------------------------Я сега се сети кой води интензивно войни последните 30 години?

Спонсорирани публикации