Синът на Ердоган имал интереси в петролния бизнес

Зет му пък оглавява министерството на енергетиката
56
Синът на Ердоган имал интереси в петролния бизнес
Снимка: Reuters, архив

Синът на президента на Турция Реджеп Ердоган има "определени интереси" в петролния бизнес, а зетят на Ердоган оглавява министерството на енергетиката на страната. Това каза днес говорителят на президента на Русия Дмитрий Песков в програмата "Вести в събота със Сергей Брильов".

"Ръководя се от изявления на нашия президент. Действително има определена информация, не знам доколко тя е подробна, но определени интереси има", каза Песков, цитиран от ТАСС, отговаряйки на въпрос на водещия "участва ли синът на Ердоган в петролния бизнес".

Да ви обърна внимание на факта, че новият министър на енергетиката в новото турско правителство е зетят на Ердоган. Той е министър на енергетиката. Просто констатирам, подчерта Песков. /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до34 Лукавото мазнене в тази държава идва в повече за много хора, достатъчна е една обикновена учтивост. Ама има много, дето не могат да направят никаква разлика между двете.
29
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
na Boiko intereso e po-gulem,
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес турците ни убиват с некачествените си индустриални стоки внасяни на по ниска цена която след това ни излиза през носа.Ако можеше българският потребител да връща в тримесечен срок всичко което не го удовлетворява на пазара биха останали само качествени стоки.Обаче нашите закони защитават вносителите на *** и така страдат нашите производители и потребители.Дал си пари за нещо и след дни парите ти отиват в кофата за ***.Затова браво на Путин за забраната на турски стоки!
27
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименИзобщо излизал ли си от село?????Аз съм ходил няколко пъти в Турция и мога да ти кажа че отношението им е много добро и уважително.Турците имат друг манталитет,доста различен от такива като теб,бъкан с комплекси за малоценност.Само *** *** може да съчини такова мнение.Били напред,ще бъдат защото нещо правят за да има развитие.Само с коментари и комплекси не става!!!
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е новият Кадафи. Бях скоро в държавата на османските ***. Как само те гледат, ако си християнин и българин. Нагло,нямат никакво уважение и са много зле настроени. През вътрешните си полети стоварват ислямистка ***, която директво наводнява Еввопа.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***
24
3
 
3
 
! Отговори
идил преди 8 години
А нашите калашници от къде са?
23
1
 
11
 
! Отговори
Маза преди 8 години
турска му шуробаджанащина
22
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
To i tuk e taka dezata na komunagite prodslhavat sinovete na schofiori. 4istauki Po ministerstvata Kakto kasa t.don4eva vLize v lize Po tv 4engerlaschka bG prebojadisanite
21
3
 
19
 
! Отговори
Антисоросоид® преди 8 години
Комшулар, честит ви независим Кюрдистан!:-)
20
1
 
34
 
! Отговори
Киро преди 8 години
Ердоган е опиянен от желанието Т да стане президентска република за да узакони диктатурата си. Подведе се по акъла на Обама и направи сериозни външнополитически грешки. Прав е Путин - нож в гърба със сваления самолет. Само още малко Русия да натисне икономически и самите бизнесмени в Т ще го свалят този ислямист.Дъщеря му е консултант, зет му министър,единият му син петролен магнат с корабна.Коли и беси журналисти и офицери.Използва Религията за лично облагодетелствуване и печелене на избори
19
3
 
14
 
! Отговори
ЛЪЖАТА преди 8 години
До ИСТИНАТАТИ НЕ РАЗБИРАШ :))))) ТЕЗИ 50 МЛН ЕРДОГАНЧЕТА ЩЕ БЪДАТ ДЕПОРТИРАНИ В АФГАНИСТАН, СОМАЛИЯ ИЛИ СУДАН. ЗЕМЯ ТАМ МНОГО СЛЕД ПРИЛАГАНЕТО НА ПЛАНЪТ НА ЗАПАДА И РУСИЯ ЗА СПРАВЯНЕ С БОЛНИЯТ ЧОВЕК НА ЕВРОПА - РЕПУБЛИКА НЕООСМАНИЯ.ТОЙ ВКЛЮЧВА РАЗДЕЛЯНЕТО НА НЕООСМАНИЯ НА ОКУПАЦИОННИ ЗОНИ - БЪЛГАРСКА, ГРЪЦКА, КЮРДСКА И АРМЕНСКА.ПРОЛИВИТЕ МИНАВАТ ПОД МЕЖДУНАРОДЕН КОНТРОЛ, А РУСИЯ ВЗИМА ЦАРИГРАД.
18
0
 
18
 
! Отговори
ЛЪЖАТА преди 8 години
До ИСТИНАТАИЗРАЕЛ НЕ Е БИЛ ОСЪДЕН В ХАГА, НИТО ПРЕМИЕРЪТ СЕ Е ИЗВИНЯВАЛ ПУБЛИЧНО.ТУРСКИЯТ НОМЕР ДА ПРЕНАСЯТ НА ХУМАНИТАРНИ КОРАБИ ОРЪЖИЯ И ЕКСПЛОАЗИВИ НЕ МИНА. ИЗРАЕЛ БДЕШЕ.АКО НАМЕРИ ГАЗ, АКО БАБА МИ Е КОСМОНАВТ?
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ИСТИНАТАти си украинец ами *** там!
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
този е ученик на иван костов
15
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турция е СУЛТАНАТ!!Държва в която роднините на президента са ключови играчи в различни секторе НЕ Е република.
14
11
 
2
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Да не би руснаците да са решили,че вместо да правят мили очи на Ердоган за да ги пуска през Проливите,направо да си ги вземат?Нали са наследници на Византия?(ХА-ХА)
13
2
 
21
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
До ИСТИНАТАИ к'во като е подарил писалки с османски герб?Путин може да им подари "Топол" с руски герб...Пък и този мустакат кaтил май не се нрави на европата, много се прави на отворен.
12
0
 
5
 
! Отговори
niki преди 8 години
Като видя такива новини и си викам: 'Аййде бе, не думай??' :) :) :)
11
2
 
26
 
! Отговори
ПУТЛАРАР АКБАР преди 8 години
Путин ще им секне далаверките с ИД ;)))

Спонсорирани публикации