Наобратно: От фитнес маниак в бодизитивист

Австралийка се превърна в сензация, след като заряза спорта
20 май 2017 18:30, Петя Славова
38
Наобратно: От фитнес маниак в бодизитивист
Снимка: Instagram

Не са малко дамите, които показват как са успели да се справят с килограмите си и са смъкнали голяма част от теглото си с усилени тренировки и здравословно хранене. Затова пък Тарин Брамфит има точно обратния резултат.

От фитнес маниачка, жената решава да се приеме такава, каквато е и зарязва работата над теглото си. В момента 39-годишната австралийка има повече фенове в социалните мрежи отпреди, когато е давала пример с усърдието си.

Жената разказва навсякъде, че най-важното е, човек да се харесва такъв, какъвто е и това е по-здравословно състояние от постоянното спортуване в залите.

В момента Тарин е една от най-известните активистки в движението за бодипозитивизъм и е основателка на организацията The Body Image Movement.

"Мисията ни е да премахнем епидемията от хора, ненавиждащи телата си", съобщава тя в описанието на The Body Image Movement на страницата й във Facebook. Тя е майка на три деца и бивша фенка на щангите и протеиновите блокчета.

Тя променила живота си и сега води след себе си цяла армия от единомисленички. Последователите й в социалните мрежи са над 200 хиляди души.

Преди време Тарин Брамфит е била добре известна със стройната си фигура.  Да си възвърне теглото за нея се превърнало във фикс идея след раждането на третото дете. Отначало тя разглеждала възможността да си направи липосукция и да си повдигне гърдите, но решила първо да пробва със спорт и диета.

Вижте още за австралийката в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: фитнесбодипозитивист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито маниакалните тренировки,нито пълното безхаберие към собственото тяло са нормални неща. В крайна сметка,единствената изцяло лична собственост, която трябва да стопанисваш е собственото тяло. Тази жена преди е изглеждала като пренаторена леха зеленчук,а сега изглежда като буренясала нива.
22
3
 
4
 
! Отговори
Стига с тая Америка преди 6 години
Жената е австралийка,това е друг континент! Явно някой има непоносимост към Щатите поради изкривено светоусещане,подобно на далтонизъм.Както и да е,айде сега отворете си гардеробчетата и вижте колко чифта дънки има вътре,символа на американските "кравари".Явно подсъзнателно ви влече към Щатите.
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние на село не им викаме така на провисналите булчета.
20
5
 
12
 
! Отговори
wg преди 6 години
Жената е намерила начин да оправдае обзелия я мързел и нещо повече-да печели от това-кинти и последователи.Поддържала се е с фитнес,докато е хванала "птичката",задоволила си е майчинския инстинкт и ,за да не я упрекват за обзелия я мързел и неизбежните тлъстинки е решила да ни будалка с нова бодифилософия.Типично по американски! Но дали е питала мъжа си? Нека се обади след 2-3 год.дали не е на нов акъл.
19
2
 
6
 
! Отговори
Мистър 100% преди 6 години
Лелята е доволна от живота,и отпусната хубавата жена си е хубава, заради женското и излъчване.
18
4
 
3
 
! Отговори
т преди 6 години
Това, което виждам е, че тя е доказала, че не е мързелива и че има воля да робува на очаквания стереотип, тъй като на снимката в ляво е на някакво телесно ревю. В дясно виждам, че има воля да не робува на очаквания стереотип и отново телеса.
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мислим дека, тая е върло добар милфь у афтер позишън.
16
2
 
15
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Важното според мен не е в това да изглеждаш добре, а да се чувстваш добре и да си здрав.Никой не може да отрече и да оспори твърдението ми, че хората с наднормено тегло (в широки граници обаче) не са достатъчно здрави и не се чувстват особено добре физически.С други думи - движението и физическата активност са равни на живот.Тук изключваме фитнес маниаците които се стремят да изгладят и най-мъничката гънчица по кожата и да изглеждат като изваяни от компютър.
15
0
 
5
 
! Отговори
В кръга на майтапа преди 6 години
До Като у нас Не, приятелю, не до и след абитуриентската, а до и след сватбата.....
14
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има хора, които имат по - силна воля да робуват на наложени стереотипи и такива, които нямат достатъчно воля. Та затова има дебели (изключваме хората, които имат здравословен проблем и това е причина да имат проблеми с килограмите) и такива, които усилено спортуват и се съобразяват какво ядат, за да са с хубави тела. Ако представите за добре изглеждащо тяло бяха да си дебел, дали щеше да има толкова хора по фитнесите и дали в клиповете на рапъри и певци жените щяха да изглеждат така както сега
13
3
 
25
 
! Отговори
Американ преди 6 години
На запад вече като не могат да се справят с някакъв проблемно положение го приемат за нормално или модерно и по този начин го "решават" - та *** ли не беше, та ислям ли, та незаконна емиграция ли, та наркомания ли, да тлъстина ли...
12
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като жена и майка мисля, че да се грижиш за тялото си не значи, че не се приемаш такъв какъвто си, а напротив уважаваш и обичаш себе си и това си личи. Другото, което се вижда е мързела, факт. И с един милион последователи мързела си е мързел и не е красив за гледане.
11
7
 
15
 
! Отговори
Гъзьо преди 6 години
Е по голяма простотия не бях чел!!! Това е все е едно да се насереш и да имаш повече последователи!
10
3
 
23
 
! Отговори
вергил преди 6 години
Преди време четох за една, която решила да не си маха космите и имала много последователки.Сега тая решила да не си поддържа фигурата и имала 200 хиляди последователки.Ама като са космясали дебеланки да не се чудят, че мъжете не ги поглеждат или съпрузите им търсят други жени.
9
5
 
16
 
! Отговори
Македонски преди 6 години
На една да и дойде акъла в главата!)
8
1
 
28
 
! Отговори
развеселина преди 6 години
Какво ви интересува тялото на тази жена? Ще се жените ли за нея?Как един не се заинтересува за мозъка й...
7
1
 
4
 
! Отговори
Като у нас преди 6 години
До и след абитуриентската.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е писано какво значи здравословно хранене и какво значи здравословно спортуване. Лапането на протеини, стероиди и разните му там гадости, и след това правене на "плочки" изобщо не е здравословно. Отишла от едната крайност в другата. В основата на всичко стои бягането или "кардио" както му казват - то дава здравето на сърдечно-съдовата система и поддържа нормално тегло. Останалото е копиране на фигура на общак от строежите.Абе всеки да прави каквото си иска - живота е негов.
5
0
 
11
 
! Отговори
:))) преди 6 години
До Анонимен 8Да ти е сладко!Дано си случил на жена, която да те обича такъв, какъвто си. А пък ако още не си я срещнал, бъди сигурен, че някъде има подходяща за теб, който си мечтае да я намериш!
4
0
 
9
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
Така е, много жени се съобразяват с тези клишета и това до голяма степен определя техния начин на живот.Но никак не са малко и онези, на които не им пука за мнението на махленките. Не си съсипват здравето и самочувствието заради 4-5 или 10 кг телесно тегло в повече, нито се самонаказват да се омъжат за първия си приятел (или да не се развеждат с първия си съпруг), ако нещата не вървят. Разделят и търсят истинския, а това предполага да излизат с различни мъже, за да ги преценят.