Сталоун е съсипан от смъртта на сина си

Сейдж е най-големото му дете, играл е с баща си в два филма
14 юли 2012 14:16, Петя Славова
88
Сталоун е съсипан от смъртта на сина си
Снимка: БТА

Силвестър Сталоун е съсипан от мъка от внезапната смърт на сина си, съобщи за медиите неговият пиар.

Сейдж Мунблъд Сталоун бе най-голямото от децата на холивудския актьор и е играл заедно с баща си в два филма. Той е първият от двамата сина, които Силвестър има с първата си жена си Саша Цак, припомня БТА.

По-рано днес стана ясно, че 36-годишният син на американския актьор Силвестър Сталоун е бил намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис. Причината за смъртта му още се разследва.

Сейдж Сталоун е бил намерен вчера в безсъзнание от иконома и от роднина. Полицаите, пристигнали след повикване, само потвърдили смъртта.

По първоначални данни няма следи от насилие или травма. Не енамеренаи  бележка, която да говори за самоубийство, каза представител на съдебните медици. Намерени са предписани лекарства, но засега не я ясно дали това има някаква връзка със случая.

Още по темата

Сейдж дебютира през 1990 г. в "Роки 5", играе с баща си и в "Дневна светлина", която излезе през 1996 г. Същата година заедно с ветерана монтажист Боб Моравски основава компанията Гриндхаус Релизинг, която си поставя за цел да съхранява и пропагандира нискобюджетни филми от 70-те и 80-те години.

Сейдж Сталоун режисира през 2006 г. филма "Vic", показан на фестивала в Палм Сприйнгс. Неговият адвокат Джордж Бронстейн смята, че смъртта м уе резултат от нещастен случай.

Според него, Сейдж е позитивен, харизматичен, с големи планове за работа в киното. "Възхищаваше се на баща си, но работеше упорито, за да се наложи като име в киното" обяснява още Бронстейн.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
39
 
! Отговори
марин преди 11 години
Силвестър е голям артист и аз определено му съчувствам ,не само защото е звезда , а защото това е трагедия за един баща, голяма трагедия.Чета някакви злобни изказвания по тази повод.Защо бе? Толкова ли сте *** и безчувствени , че не можете поне да съчувствате на един човек за такава огромна загуба?Животните са по съпричастни от такива типове.веднъж с моето куче попаднахме на едно болно котенце и кучето се опита да му помогне.
67
3
 
6
 
! Отговори
дo 83 преди 11 години
хората, които наричаш ***, за разлика от теб, вероятно са чели в чуждия нет, че около тялото на Сейдж са намерени много празни шишенца от лекарства - "numerous empty pill bottles" ."Тези моменти са много по-трудно от онези, които преодоляваше във филмите ти" - мисъл, достойна за поредицата "Кандидатстудентси бисери"
66
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още никой, нищо не е съобщил за смърта на Сейдж, но байганьовците от тук вече разгадаха причините, дори и дълбоките психически подбуди и анализираха начина на живот и народопсихологията на американците.***, погледни се първо ти и след това съди и давай определения за хората.Това е до всички, които обиждат и дават определения, без да познават починалото момче.Съболезнования, Слай.Тези моменти са много по-трудно от онези, които преодоляваше във филмите ти
65
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Alov e nai- velikiq.Slai e mirizliv extrement
64
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
No Easy Way Out.... Бат Слай..както в Роки 4 след смъртта на приятелят ти ***.Само напред! Няма лесен път! Трябва да го извървим както в Рамбо 1 с на .........Dan Hill - "It's a long road".............
63
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
често се получава така със златната младеж
62
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Boli ma fara
61
4
 
26
 
! Отговори
Групата на Серж преди 11 години
Изтрепаха са с тая дрога
60
4
 
55
 
! Отговори
Rambo преди 11 години
Силвестър Сталоун е готин пич.При него няма и грам надувки за разлика от българските пишман кино "звезди"!Спомням си как миналата година по време на снимки на един от филмите му в БГ имаше някакви зъбни проблеми-лафеше си най-свойски със софийската зъболекарка,която го лекуваше и с останалите пациенти в чакалнята.Като дете израстнах с филмите му-"Роки 1","Бягство към победата","Рамбо","Кобра","Танго и Кеш" и много др.Mного cори за загубата,Слай!Deep condolences from Bulgaria!
59
1
 
4
 
! Отговори
golEmiq преди 11 години
Сейдж е най-големото му дете, играл е с баща си в два филма оправете заглавието злета излаганета и т.н. туристииииииииииииии
58
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Представям си го Слай как плаче сега, както в Рамбо 2, когато беше на ръцете му умиращата виетнамка в която беше влюбен.Няма да се даваш, бат Слай! Това е живота..както във филма!Само Сила ти пожелавам!Знам че я имаш бат Слай!
57
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сталоуне, сори, пич!Много ме кефиш и винаги си ме кефил!Лоша работа!Съболезнования от БГ !
56
2
 
24
 
! Отговори
до 69 преди 11 години
Разбрах че си *** инфантилен ама чак пък толкова не вярвах. *** скапано, аз къде чета статията? В кой сайт? Коментирам в сайта заглавието....а дали е истина това е съвсем друг въпрос ...по принцип. Но в опита си да се измъкнеш левашки си пропуснал факта че това бащата Силвестър да е съсипан от загубата на сина си е напълно нормално. Та кое е жълта измислица, скапан ***? Че Силвестър е съсипан от смъртта на сина си? Може би за *** като теб загубата на син не е чак такава трагедия.
55
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за глупости се карате според мен-в заглавието наистина се акцентира върху мъката и в първия абзац също но като цяло статията е описателна и засяга поравно и двамата-баща и син.
54
14
 
5
 
! Отговори
до 68 преди 11 години
***, заглавията в тея жълти медии са за да привлекат внимание, а не да отразят статията. И в тоя долен сайт с драскачи не ми говори за "статии, които се опитвали да внушат нещо". Тук е жълта преса за такива като теб.
53
5
 
4
 
! Отговори
до 67 преди 11 години
Ти си бил голям ***!Статията е за кой? Как се познава? Като прочетеш заглавието! Акцентирана е мъката на Силвестър в заглавието и тя е Главното съдържание на статията....което редакторът иска да внуши на читателят.
52
2
 
6
 
! Отговори
до 65 преди 11 години
Олигофренът си ти. Прочети статията. Само заглавието и първото изречение е за Слай.
51
5
 
8
 
! Отговори
до 64 преди 11 години
Никой не е казал лоша дума за Силвестър ли? Я се върни в двете статии днес по тази тема и виж колко обиди има срещу Силвестър Сталоун. Можеш ли да четеш до толкова обаче се чудя. *** скапан. И пак ти казвам: Не е важно какъв е синът му. СТАТИЯТА e чувствата които изпитва Силвестър Сталоун при загубата на сина си. Различаваш ли изобщо работите?Все едно баща ти да е голям актьор и ти пукнеш от наркотици и да говорят през мъката на баща ти за теб че си бил наркоман. *** си!
50
4
 
6
 
! Отговори
до 62 от 63 преди 11 години
За теб *** ми е поста. И не се чуди що те трият. Статията не за синът, а за бащата, *** скапан. Бат Слай е Велик, синът му може би е бил наркоман, но статията е за това как Силвестър приема загубата на сина си(ако ще й убиец да е бил). Разбра ли , ***?
49
0
 
10
 
! Отговори
до 63 преди 11 години
Никой лоша дума за Силвестър не е казал, ***! Пак казвам за неразбралите ***: Да кажеш, че някой разглезеняк, който никога не е бил лишаван от нищо в живота е умрял от свръхдоза без официално потвърждение за това, НЕ е злоба или завист, а просто най-логичното обяснение!