"Ну, погоди!" влезе в категорията "18+"

В Русия ще го излъчват само след 23 часа
Обновена: 29 авг 2012 20:59 | 29 авг 2012 19:15, Елка Василева
255
"Ну, погоди!" влезе в категорията "18+"
В Русия вече ще могат да гледат приключенията на Вълка и Заека само след 23 часа. Снимка: YouTube

Анимационният филм „Ну, погоди!“ вече ще може да се гледа само от възрастни в Русия. Той е включен в категорията 18+ поради приети поправки в закона за защита на децата от информация, която вреди на тяхното здраве и развитие, съобщи радио „Ехото на Москва“.

Руската държавна телевизионна и радио компания реши от началото на новата учебна година, което в Русия е на 1 септември, „Ну, погоди!“ да се излъчва само след 11 часа вечерта. Това се прави, защото в някои от сцените Вълкът пуши. Освен това той обижда децата и се държи нахално с жените.

Съгласно новия закон от всички предавания и сериали, които вървят по детските канали, ще трябва да бъдат изрязани всички съмнителни фрагменти. Особено внимание се отделя на сцените с насилие и нецензурната лексика. По-щекотливите сцени ще бъдат ограничавани само до целувки по бузата, пише Корреспондент.net. Съмнения предизвикват дори творби от класиката, изучавана в руските училища, като например произведенията на писателя Николай Гогол, в които често се срещат ругатни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още по темата: Нурусияпогоди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
0
 
0
 
! Отговори
Ну погоди - фен преди 4 години
Един от най-хитовите анимационни филми .Преди повече от 12 години си го купих на 2 видеокасети, а след 2012 година си го купих на DVD от 2 места на гр.Варна .
188
0
 
8
 
! Отговори
Емил преди 11 години
Забранен е достъпът до Днес.бг преди 23.00 часа.Пишат глупости и са ми изтрили демократичния коментар
187
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я вижте колко от кабеларките предлагат порно. И 24 часа може да се гледа всичко и всякакво. Ама - хванали сме се с Ну погоди
186
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Червената Шапчица ще остане ли?
185
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доколкото разбрах, това е в Русия. Тия пак се гъбаркат с кретениите на някои държави... Нали се сещате, че така рекламата на Ну Погоди е велика!
184
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
.......но ,затова пък порно може да се гледа денонощно.......
183
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От утре и тук ще се появят указания да не си перем децата в автоматичната пералня. Явно сме изкуфяли достатъчно.
182
0
 
5
 
! Отговори
АС преди 11 години
Чета и не мога да повярвам на УШИТЕ СИ.Причина да се измислят такива глупости дали не са ли високите температури?Като се замисля за ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА ,ми то ми се струва че рокличката й е много къса. Дали и тя не трябва да премине в категорията-18 ?
181
0
 
9
 
! Отговори
ама че народ преди 11 години
Ами по тази логика, те трябва да си забранят цялото творчесто. Василиса прекрасна заради Касчей Безсмертний, Баба Яга като цяло разбира се, Иван царския син - който си позволил да убие триглавата ламя, за да спаси царството, Достоевски заради "Село Степанчиково и неговите обитатели", Айзък Азимов заради "фиксидеите си" ... Една от най-великите им анимации "Приключенията на барон Мюнхаузен" също.Явно на децата трябва да се гледа като на роботи. Да не могат да правят разлика между добро и лошо!!!
180
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес.бг пак са изостанали/недоразбрали. Въобще не е решено това. Ето ви актуално инфо: dnes.dir.bg/news/detza-zakon-nu-pogodi-11890645?nt=10
179
0
 
4
 
! Отговори
абсурд преди 11 години
Във филмите вървящи през деня винаги има някой да пуши и да се държи непристойнно
178
0
 
16
 
! Отговори
A преди 11 години
От всички простотии на този свят, как можаха да се хванат точно за "Ну, погоди!"... Вълкът пушил, представяте ли си! Много примерни станаха изведнъж, то ако решат, и в"Мечо Пух" може да открият някаква мнооого сериозна заплаха...
177
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и тия изпушиха...на къде сме тръгнали......да се забрани и секса..щото от него се раждат само *** напоследък..само клонинги...там е спасението....хахахахаааааа
176
0
 
1
 
! Отговори
Еlektra преди 11 години
До Шоп Да, толкова ни изврати,че взехме да пишем глупости. А как с захлас го гледахме.Ако с това ще опазим децата- жална ни майка. В коя категория слагаш пайнерките,разни плеймейки,азизовци, порното от всеки ъгъл? Във възпитателната категория ли? Да си жив и здрав! И децата си възпитавай по този начин.
175
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е страхотна анимация,тия са луди да я забраняват !?
174
0
 
19
 
! Отговори
axaxxax преди 11 години
в България не може да стане това...защото ако стане тогава трябва да спрът порно канала Планета Тв.... по цял ден разгонени *** там дето подтикват към изнасилвания,проституция и т.н.
173
4
 
2
 
! Отговори
до 224 преди 11 години
Извинявай, но не всички възрастни сме алкохолици и пройдохи, че да симпатизираме на вълка. Голям си ****т!
172
10
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Сега и да го забраняват вече е късно. Това филмче разврати няколко поколения.
171
1
 
23
 
! Отговори
Голям преди 11 години
Добре че ги навършихме 18+ та можем спокойно да го гледаме!:-) извън шегата мисля че забраната е глупава и доста закъсняла, филмчето е класика за малки и големи, докато си малък симпатизираш на зайчето а после неусетно вълка ти става по-любим!:-)
170
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
гледайте Маша и Медвед, много приятно е, пак е с реклама но за толерантнос, търпение при въпитанието на подрастващите и естествено на руски стоки и ценности