Апокалипсисът не свърши. Очаквайте още в "Забвение"

Ще му правят компания Том Круз и Олга Куриленко
14 фев 2013 13:28, Петя Славова
0

Снимка: Форум Филм

Нов апокалипсис ни предлага Холивуд. Този път компания ще му прави Том Круз, чиито герой Джак Харпър е част от екипа на „чистачите“, които се занимават с поддръжка на самолетите, събиращи последните останки от човешко присъствие на планетата.

Филмът е „Забвение“ и ни праща в необозримото бъдеще, когато Земята е далеч от състоянието, в което я познаваме, и е на път да бъде напълно разрушена. В този фантастичен свят един човек, лишен от минало, ще жертва настоящето си в името на спомена за безвъзвратно изгубения си живот.

Неравната битка ще изправи шепа оцелели хора в сражение срещу могъща раса, оборудвана с космически кораби и роботи убийци, лишени от човешката милост.

Екранна партньорка на Круз е красивата Джулия (Олга Куриленко), която задейства поредица от събития, които го принуждават да постави под въпрос всичко, което знае и да поеме в ръцете си съдбата на планетата.
Актьорският състав включва още отличената с „Оскар” Мелиса Лео („Боецът”), Николай Костер-Валдау (ТВ сериала „Игри на тронове”) и Зоуи Бел („Убий Бил”).

Джоузеф Козински („TRON: Заветът”) е режисьор, продуцент и съсценарист на филма. Съпродуценти са Питър Чернин и Дилън Кларк, работили по „Възходът на планетата на маймуните”.

Новият трейлър разкрива вселена на крайностите, в която се редуват недостижими височини и необятни дълбини. Продукцията е заснета в 4К резолюция на локации в Съединените щати и Исландия.

В САЩ филмът ще излезе ексклузивно в IMAX седмица преди премиерата му в останалите кина. У нас може да го гледаме в кината и IMAX от 12 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари