Майкъл Джейс пледира невинен по обвиненията в убийство

51-годишният актьор е обвинен, че я убил съпругата си след кавга в дома им
19 юни 2014 17:40,
0
Майкъл Джейс пледира невинен по обвиненията в убийство
Ако бъде признат за виновен, Майкъл Джейс рискува да получи 50-годишна присъдаСнимка: Reuters

Американският актьор Майкъл Джейс, който изпълнява роля на полицай в сериала "Щитът", пледира невинен по предявените срещу него обвинения в убийство на съпругата му, съобщиха световните информационни агенции.

51-годишният актьор, който се е снимал също във филмите "Форест Гъмп", "Буги нощи" и "Планетата на маймуните", бе арестуван миналия месец след смъртта на съпругата му. 

Още по темата
Той е обвинен, че я убил след кавга в дома им в Лос Анджелис. Джейс сам повикал полицията на 19 май след смъртта на жена си Ейприл. Той не плати поисканата от лосанджелиски съд гаранция от 2 милиона долара и остана зад решетките.

Ако бъде признат за виновен, Джейс рискува да получи 50-годишна присъда. Следващото съдебно заседание е насрочено за 1 август.

Двойката има двама синове под 10-годишна възраст.

Актьорът преди бе женен за Дженифър Битърман, с която се разведе през 2002 г. Тя го обвини в семейно насилие, сочат съдебни документи, цитирани от в. "Лос Анджелис таймс" и сайта за знаменитости TMZ.

Актьорът имал много дългове и според негов съсед, цитиран от вестника, трудно намирал работа след приключването на снимките на "Щитът".

Майкъл и Ейприл Джейс щяха да честват 11-годишнината от сватбата си този месец, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: убийствоЛос Анджелис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари