"Пазители на Галактиката": доза свежест насред горещото лято

Лентата на Марвел тръгва по кината от 8 август
19 юни 2014 15:23,
1

Снимка: Forum Film Bulgaria

Студиото, което създаде „Отмъстителите“, пусна основния трейлър на новата си мегапродукция, която събира култови комиксови герои - „Пазители на Галактиката“. Задъхващото действие, хапливият хумор, сблъсъкът на противоречиви характери и зареждащият саундтрак вече са запазена марка във филмите на „Марвел“.

В главната роля ще видим Крис Прат, познат от тв сериала „Parks and Recreation”, а в кината у нас - от „Враг номер едно“. Той е в ролята на Питър Куил, който предпочита да го наричат Звездния повелител, но не му се получава особено. Получовек, полуизвънземен, той е отведен от Земята деветгодишен и оттогава се скита из Галактиката.

Във втория трейлър виждаме как Питър Куил се опитва да сформира екип от галактическа сбирщина от кол и въже, в която попадат двама главорези, убиец и маниак. Но невинаги плановете му се оказват адекватни с битката, в която трябва да влязат.

Гамора е единствената дама в чудатата банда. Тя е злонравна зелена извънземна и закоравял убиец, който притежава огромна сила, гъвкавост и бързина. Осиновена дъщеря на злия Танос, когото видяхме в крайните надписи на „Отмъстителите“, тя решава да започне нов живот заедно с Пазителите на Галактиката и да се бие на страната на добрите.

Брадли Купър играе с глас, жестове и мимики (посредством технологията Последният член на удивителната банда е Дракс Унищожителя, изигран от състезателя по борба Дейв Батиста. Мутирал извънземен, приличащ на планина от мускули, Дракс започва живота си като обикновен човек на име Артър Дъглас, чието семейство е избито пред очите му от бащата на Гамора - титана Танос.motion capture) откачения енот Ракетата. Той може да е много по-нисък от съекипниците си, но подценяването му би било голяма грешка. Ракетата е уникален екземпляр. Преди да бъде отвлечен и подложен на експериментални медицински процедури, той е бил най-обикновена миеща мечка.

Още по-странен герой е Грут (с гласа, движенията и мимиките на Вин Дизел) - извънземен от вида Флора колосус, който е най-силният сред Пазителите на Галактиката и има способността да променя размерите си. Грут може да абсорбира други дървета, за да стане още по-як, отколкото е по природа.

Продуцент на филма е Кевин Фейги, изпълнителни продуценти са Луис Д’Еспозито, Виктория Алонсо, Джеръми Лачам, Алан Файн, Стан Лий, а сюжетът е на Никол Пърлман и Джеймс Гън, който е и сценарист.

Българската премиера на "Пазителите на Галактиката" е на 8 август в кината, на 3D и IMAX 3D.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари