Силвестър Сталоун работи над пети филм за Рамбо

Слай пише сценария и отново ще влезе в образа на легендарния герой
24 юни 2014 11:45,
10
Силвестър Сталоун работи над пети филм за Рамбо
Снимка: Архив Reuters

Силвестър Сталоун е започнал работа по пети филм от поредицата за Рамбо, като в момента пише сценария за лентата. Потвърждение за това са дали от ръководството на германската кинокомпания, съобщава Контактмюзик.

Според информацията Слай отново ще се превъплъти в ролята на Джон Рамбо.

"С филма "Рамбо 5" Силвестър Сталоун се връща към легендарната си роля", се казва в информацията.

"Този път неговият персонаж ще се бори с мексикански картел. Сталоун описва новия филм за Рамбо като своя версия на лентата "Няма място за старите кучета"."

Първият филм от поредицата - "Рамбо: Първа кръв" се появи по екраните през 1982 г. , а последният засега филм от нея излезе на екран през 2008 г.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
ДИМ40 преди 9 години
Поканили за филма РАМБО известен български пожарникар, щял да гаси кораба .Пожарникаря отказал, водел война в парламента нямал време за глупости ."Аз футбол не съм играл толкова време, Вие ме карате филм да снимам...." СТАЛОУН СИЛНО ОЗАДАЧЕН ОТ НАГЛОСТТА ВИТАЕЩА ОКОЛО ПОЖАРНИКАРЯ ......
6
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Памперсите ще бъдат от спонсора, нали? Доста ще трябват до завършването на филма.
5
1
 
3
 
! Отговори
До 7-Славянин преди 9 години
Някои са зомбирани от турски и латино сапунки. Други, преди време, бяха зомбирани от някакви филмови герои, които громяха "богатите", "немците", "американците във Виетнам" и не знам още кои. Всяко време и всяка държава създава своите измислени филмови герои, чрез които внушава различни представи.Коментар 6 по-долу много ясно ти казва защо героят Рамбо допада на толкова много хора, особено на жените и юношите. В "Рамбовите" филми политиката е на втори план, акцентира се на общочовешки ценности.
4
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз ще гледам този филм с удоволствие, да е живот и здраве.Рамбо има чар не защото е бияч, биячи колкото щеш. Рамбо е честното момче с принципи,което е убедено, че защитава Родината си и че е рицар на страната на доброто.Изпълнява дълга си без фукня и без надувки. Нито е високо платен, нито страната му се е погрижила кой знае колко за него, а разни мамини дундьовци обират славата и заемат високите постове.Написах всичко това специално за тези, които си мислят,че всяка жена гледа първо портфейла
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 2Те военни бази ползват за без пари, ти за някакви снимки ми говориш...
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пич не виждаш ли че през последните няколко години много американци снимат в Бг,за без ПАРИ,Пускат Американците да снимат в Бг,за БЕЗ ПАРИ.
1
1
 
9
 
! Отговори
Роки 5 преди 9 години
Пета серия да не я снимат във Украйна ? Сигурно ще освобождава соло Кримската република от Русия! Като за финал на холивуд" ще забие ножа си на масата за вечеря на Путин!