Тази седмица пускат трейлъра на "Петдесет нюанса сиво"

Филмовата адаптация на бестселъра ще излезе на 13 февруари 2015г.
21 юли 2014 14:44,
1
Тази седмица пускат трейлъра на "Петдесет нюанса сиво"
Авторката на "50 нюанса сиво". Снимка: Архив Reuters

Тази седмица ще бъде излъчен първият трейлър от филма "Петдесет нюанса сиво", съобщи Асошиейтед прес.

Чарли Хънам, който първоначално бе избран за ролята на Крисчън Грей, споделя, че няма търпение да го види. 34-годишният актьор признава, че вярва в успеха на филма, въпреки че не е част от екипа.

"Много съм развълнуван да го видя" - казва Хънам и споделя, че е имал огромното желание да работи с режисьорката Сам Тейлър-Джонсън. Хънам заявява още, че не е справедливо да се критикува писателката Е Л Джеймс и творчеството й да се определя като "порно за мамчета".

Излизането на екран на филмовата адаптация на бестселъра "Петдесет нюанса сиво" на британската писателка Е Л Джеймс ще се състои на 13 февруари 2015 г., припомнят от "Юнивърсъл пикчърс". Режисьор на лентата е британката Сам Тейлър Джонсън, а сценарият е на Кели Марсел.

В главните роли на милиардера Крисчън Грей и въведената от него в света на садо мазо секса невинна студентка Анастейжа Стийл зрителите ще видят Джейми Дорнан и Дакота Джонсън.

Дорнан, който замени първоначално избрания за ролята на Грей Чарли Хънам, е бивш модел на Калвин Клайн. Като актьор е познат с ролите си в британската драма "The Fall", американския сериал "Имало едно време" и лентата "Мария Антоанета" на София Копола.

Дакота Джонсън е дъщеря на бившата холивудска двойка Дон Джонсън и Мелани Грифит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: филмкнига50 нюанса сиво
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Много хубава асвалтирана детска площадка. Явно не се води като такава.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сценария едно към едно с книгата ли е ?Ако е така трябва да го пускат в кината след 24,00 часа и срещу лична карта за навършени 18 год.