"Пазители на галактиката" отново оглави бокс офисa в Северна Америка

Досега филмът е набрал общо 295 млн. долара
8 сеп 2014 09:58,
1
"Пазители на галактиката" отново оглави бокс офисa в Северна Америка
Кадър от филма "Пазители на галактиката" Снимка: БТА

Лентата "Пазители на галактиката" на "Марвел" продължи успешното си представяне и за четвърти път от излизането си на екран в началото на август оглави бокс офис класацията в Северна Америка, предадоха световните информационни агенции.

През изминалия уикенд за "Пазители на галактиката" в киносалоните на САЩ и Канада са продадени билети на стойност 10,2 милиона долара. Със сумата общите постъпления в домашния бокс офис стават 295 милиона долара.

Второ място в класацията с 6,5 милиона долара от продажбата на билети през уикенда заема римейкът на "Костенурките нинджа". На трета позиция с 5,8 милиона долара е филмът "Ако остана" с Клои Морец.

Четвърта позиция в бокс офис класацията на Северна Америка заема комедията "Нека сме ченгета" с участието на родената в България канадска актриса Нина Добрев. Приходите от продажбите на билети за филма в киносалоните на САЩ и Канада през уикенда възлизат на 5,8 милиона долара. Това отрежда на лентата една позиция по-нагоре в бокс офиса в сравнение с миналия уикенд, когато тя бе на пето място.

Пети в класацията този уикенд е трилърът с бившия Джеймс Бонд Пиърс Броснан "Ноемврийски мъж" с 4,2 милиона долара, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
5
 
! Отговори
Ясен преди 9 години
Гледах го на кино 11 лева за една боза.Да си бях купил ракийка....