Дакота Джонсън си навлече гнева на баща си заради "50 нюанса сиво"

Дъщерята на Мелани Грифит е разочаровала и баба си
29 сеп 2014 13:41,
12
Дакота Джонсън си навлече гнева на баща си заради "50 нюанса сиво"
Снимка: Getty Images

Дакота Джонсън се пребори за желаната главна женска роля във филмовата адаптация "Петдесет нюанса сиво" по еротичния бестселър на британската писателка Е Л Джеймс. Вместо обаче да зарадва близките си - холивудските звезди Дон Джонсън, Мелани Грифит и Типи Хедрън, успехът на младата актриса и модел стана повод за горчива семейна вражда, пише в. "Дейли експрес".

В лентата 24-годишната дъщеря на Джонсън и Грифит играе невинната студентка Анастейжа Стийл, въведена в света на садо-мазо секса от по-възрастния милиардер Крисчън Грей (Джейми Дорнан).

Още по темата
Бащата на Дакота, 64-годишният Дон Джонсън, прочул се с хитовата полицейска поредица "Маями Вайс" през 80-те години на миналия век, не скри възмущението и публично упрекна дъщеря си заради горещите голи сцени във филма. Актьорът заяви, че ще бойкотира дебюта й като звезда, защото "това не е типът филм, в който иска да я вижда".

Същевременно майката на Дакота, 57-годишната актриса Мелани Грифит, отвърна на публичните нападки на бившия си съпруг, заявявайки, че "напълно подкрепя" решението на дъщеря си да се снима в адаптацията по еротичния бестселър.

"Тази роля е истинско предизвикателство за Дакота и тя се нуждае от подкрепата на цялото семейство", изтъкна Грифит, която едва 17-годишна се снима гола в дебютния си филм "Нощни действия" (1975).

Мнението на майката обаче не съвпада с това на нейната собствена майка и баба на Дакота Джонсън - холивудската икона Типи Хедрън. 84-годишната жива легенда на Холивуд е твърдо против участието на внучка й в "Петдесет нюанса сиво".

Хедрън, прочула се с ролята си в класическия хорър "Птиците" (1963) на Алфред Хичкок, заяви: "Видях трейлъра и това е всичко, което ще гледам от този филм. Разбирам защо бившият ми зет Дон Джонсън е толкова разстроен от участието на Дакота в продукцията. Чувствам се по същия начин като него".

Източник от обкръжението на враждуващото звездно семейство разкрива, че Мелани Грифит е горчиво обидена от отказа на Типи Хедрън и Дон Джонсън да подкрепят Дакота.

"Сърцето на Мелани се къса заради случващото се, защото се оказа, че тя е единствената, която стои зад Дакота. Грифит не смята, че е в позиция да диктува избора на роли на дъщеря си и е на мнение, че подобно право нямат и баща й, и баба й. Мелани се притеснява, че позицията на Дон и Типи може да влоши отношенията им с Дакота", казва неназованият източник.

"Привидно Дакота Джонсън понася храбро ситуацията, но вътрешно е силно наранена", разкрива втори източник от обкръжението на звездното семейство.

Филмът "Петдесет нюанса сиво" ще излезе на екран на 13 февруари 2015 г., припомня изданието.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ох, хванах се за сърцето.Обърках я с Дакота Фенинг.Тая да върви де ще.Другата ми е любима.
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да набедиш садо-мазото "Петдесет нюанса сиво" за еротично си е чиста перверзия.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви проблеми имат хората...?
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Тряа гледати по най добрия начин да са продадети уе...Книги ли читети , вий сти мноу зле!"
5
2
 
10
 
! Отговори
До Легендата преди 9 години
Ако действително е чела САМО ТЕЗИ книги, може би е време да смениш приятелката.. :-)
4
8
 
5
 
! Отговори
Факт преди 9 години
*** много! И майне кампф на мустакатия ненормалник я четяха много, както и на антон дончев боклукчавата литература...
3
3
 
11
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
Да разбираме ли, че по интелект си си избирал приятелката? :D Може да я е прочела няколко пъти книгата, за да я разбере ;).
2
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Епа то остава баща й да е доволен да я види в порно филм!
1
7
 
36
 
! Отговори
Легендата преди 9 години
Кой нормален човек би се радвал дъщеря му да участва във филм по нелепо написана книга промотираща к**венството, материалността и абсурдно-детинските отношения между двама възрастни които не би трябвало да имат никаква пресечна точка, освен в мокрите сънища на някое малко селско момиче. Не говоря празни приказки, като видях приятелката ми колко пъти ги прочете тези книги(единствените книги които е чела...) реших и аз да им дам шанс. Останах потресен колко плоско е мисленето на някои хора.