Жерар Депардийо идва у нас за снимки на нов филм

Деси Тенекеджиева ще му партнира в ролята на снаха
30 окт 2014 13:45, Александър Попов
8
Жерар Депардийо идва у нас за снимки на нов филм
Снимка: Монте Мюзик

Деси Тенекеджиева ще изиграе главната женска роля в швейцарско-българската копродукция с работно заглавие "Пътуването". Тя ще се превъплати в ролята на Нора - снахата на голямата звезда на лентата Жерар Депардийо, съобщиха от Монте мюзик.

Филмът ще се снима изцяло на френски език, но това не е проблем за Тенекеджиева, която е полиглот. Това съобщиха от екипа на продукцията, като подчертаха, че засега това е единственото официално съобщение, давано от тях и всичко излязло до този момент по медиите са само слухове, голяма част от които не отговарят на истината.

Легендарният френски актьор с руски паспорт ще кацне в София до дни и ще бъде посрещнат от екипа на филма начело с продуцента от българска страна Недялка Джамбазова и разбира се от самата Тенекеджиева.

Деси Тенекеджиева е специално поканена да играе във филма от италианския режисьор Франк Добрин. От дълги години Деси снима в Италия, където стана известна заради ролята си на Мария Медичи във филма „Занаятът на оръжията” на Ерманно Олми.

Новият филм "Пътуването" разказва за живота на дядо Ваня (в ролята Жерар Депардийо) и неговото семейство. Неочаквано премеждие принуждава Ваня да тръгне на път. Какво се случва с него, с близките му и защо едно прасе може да бъде най-добрият приятел на човека? Това са все въпроси, на които зрителите ще си отговорят след като гледат филма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
хадес преди 9 години
тя освен мария медичи кого другиго да изиграе :)
5
1
 
0
 
! Отговори
Саркози преди 9 години
Не щем руски пияници на територията на ЕС - гоу хоум Григорий Депардьов!
4
2
 
3
 
! Отговори
olele преди 9 години
Това *** навсякъде се бута! Вместо да дадат път на някое младо, сега пробиващо в тая сфера девойче...навсякъде едни и същи муцуни. Жалко. Поне да беше симпатична...Тя е грозна и нахална. За талант да не говорим...
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
немедлено затваряйте хоремаците
2
0
 
4
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Деси Тенекеджиева ако я уловим на 2 ракии и 2 виагри ще дрънчи като ламаринен покрив на градушка!
1
0
 
1
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
Менте Мюзик а?