Пуснаха окончателния трейлър на последния "Хобит"

Елфи, джужета и орки ще се бият за Средната земя
7 ное 2014 12:26,
6
Пуснаха окончателния трейлър на последния "Хобит"
Снимка: YouTube

Новозеландският режисьор Питър Джаксън пусна в интернет окончателния вариант на трейлъра на "Хобит: Битката на петте армии" - последния филм от трилогията "Хобит", предаде ДПА.

Трейлърът, публикуван на страницата на поредицата във Фейсбук, показва събирането на елфи, джуджета и орки за решителната битка за възстановяването на баланса в Средната земя, пише БТА.

Излизането на трейлъра последва частна прожекция на целия филм пред група от 150 почитатели, спечелили международен конкурс, за да се присъединят към Питър Джаксън за събитието в Нова Зеландия.

Режисьорът не е скрил, че е изтощен. Джаксън работи над десетилетие, за да съживи на големия екран историите на британския писател Дж. Р. Р. Толкин във филмовите трилогии "Властелинът на пръстените" и "Хобит".

"Разполагаме с две седмици, за да завършим филма. Налага се да работим по 22 часа в денонощие. Спя само по два или три часа нощем и съм много натоварен. Ще се радвам, когато всичко това приключи", споделя Питър Джаксън.

Световната премиера на "Хобит: Битката на петте армии" ще се състои в Лондон на 1 декември.

Вижте трейлъра във видеото:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
До Lord преди 9 години
Чела съм и двете поредици. Мерси за любезния и информативен коментар.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Откъде дойде второто "the"? В книгата е просто "The battle of five armies".
4
0
 
1
 
! Отговори
Мой преди 9 години
Трейлъра изглежда много добре. Нямам търпение да го гледам на голям екран.За мен Дж. Р. Р. Толкин и най-великия сред писателите, а Питър Джаксън е негов пророк.Дано да има и други екранизации на неговото творчество.
3
3
 
3
 
! Отговори
Lord преди 9 години
до 1 Толкова си глупав, че чак жалък, и в "Децата на Хурин", и в "Хобит" и във "Властелина" битката е за Средната земя!!!!!!! Прочети книгите и тогава "коментирай", това е най- великата фентъзи епопея в историята, конкурира я единствено "Game of Thrones" или по- точно "Песен за огън и лед" на великия Мартин! Нямам търпение да изгледам Битката на Петте армии
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко, че не се навиха да филмират "Децата на Хурин". ТОВА щеше да удари в земята Властелина, а не изкуствено епикизираната версия на Билбо и тринадесетте джуджета.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За Средната земя се бият във Властелинът на пръстените.