Брентън Туейтс ще играе в "Карибски пирати 5"

Подготовката за снимките вече е започнала
7
Брентън Туейтс ще играе в "Карибски пирати 5"
Снимка: архив, Ройтерс

Брентън Туейтс е получил една от главните роли във филма "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории", съобщи "Холивуд рипортър" .

Още по темата
Актьорът се прочу с изпълнението на принц Филип от лентата "Господарка на злото", в която участваха Анджелина Джоли и Ел Фанинг.

Подготовката за снимките на "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" вече е започнала. Лентата ще бъде заснета в Австралия. Ролята на капитан Джак Спароу отново ще бъде изпълнена от актьора Джони Деп.

Лентата "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" трябва да излезе на екран през юли 2017 г. В поредното
приключение Джефри Ръш ще се завърне в ролята на злия капитан Барбоса, а Орландо Блум - като Уил Търнър.

Испанският актьор и носител на "Оскар" Хавиер Бардем все още преговаря за ролята на злодея в лентата. Той трябва да се превъплъти в образа на капитан Бранд. Капитанът е основният протагонист на главния герой капитан Джак Спароу.

Бранд е дух, обвиняващ Спароу за смъртта на брат си. Съпругата на Хавиер Бардем, актрисата Пенелопе Крус, участваше в четвъртия филм от поредицата, "Карибски пирати: В непознати води" (2011), припомня изданието.

Последният филм от поредицата "Карибски пирати: В непознати води" бе пуснат по кината през 2011 година. При бюджет от 250 млн. долара той донесе на създателите си 1,04 млрд. долара.


/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Карибски пирати 5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Даниел преди 9 години
За момента хубав е филм е Interstellar.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
то от десет години нямат стойностен филм или сериал!никой сегашен комедиен сериал не може да се сравни с алф, с приятели, с женени с деца
1
3
 
9
 
! Отговори
дейви джоунс преди 9 години
ето я най-после и добрата новина за днес...карибски пирати продължават...пожелавам им 1000 части...филмът е прекрасен............