Режисьорът на "Хобит" получи звезда на Алеята на славата

Питър Джаксън признава, че не си е представял да му окажат подобна чест
9 дек 2014 11:11,
7
Режисьорът на "Хобит" получи звезда на Алеята на славата
Снимка: Reuters

Новозеландският режисьор на касовите трилогии "Властелинът на пръстените" и "Хобит" сър Питър Джаксън беше почетен със звезда на холивудската Алея на славата, съобщи сайтът Stuff.co.nz.

Звездата на Джаксън е 2538-та на прочутата алея и се намира пред театър "Долби" в близост до тези на актрисата Никол Кидман и режисьора Стивън Спилбърг.

На церемонията по откриването присъстваха партньорката в живота и работата на Питър Джаксън, продуцентката Фран Уолш, сценаристката Филипа Бойенс, актьорът и режисьор Анди Съркис, по чийто образ е моделиран Ам-гъл от "Властелинът на пръстените", както и други звезди от трилогиите - Орландо Блум, Еванджелин Лили, Люк Еванс, Ричард Армитидж, Илайджа Ууд.

Питър Джаксън сподели, че когато като дете през 1974 г. е посетил прочутата Алея на славата в Холивуд заедно с родителите си, не си е представял, че някога ще получи собствена звезда на нея.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Totila преди 9 години
Хора кво ви става, плюете наляво и надясно! Е*аси живота имате чесно! Никой нищо не го трогва, а като сметнем че тези форуми всеки си изразява свободно мнението, направо тъжно ми става!
4
5
 
0
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
До Анонимен 1Абе и двете са пълна скръб. А Джаксън е посредствен режисьор.
3
1
 
2
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Не разбрахте ли вече, че Хобит не е Властелинът и изобщо не е бил създаван с тази идея?!? Та дори самите книги са коренно различни...
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Измислен свят на измислени хора!
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трилогията "Властелинът на Пръстените" беше и си остава шедьовър. Трилогията "Хобит" е и ще остане режисьорска изгъзица и опит да направи вкара епика в сюжет от детска книжка.