"Седмият син" начело на най-гледаните филми у нас

"Твърде лично 3" и "Падингтън" допълват тройката
14 яну 2015 09:06, Александър Попов
10
"Седмият син" начело на най-гледаните филми у нас
Снимка: IMDb

Създаденият по романите на Джоузеф Дилейни "Хрониките Уордстоун" триизмерен екшън с Джеф Бриджис, Джулиан Мур и Бен Барнс "Седмият син" застана уверено на първото място сред най-гледаните филми у нас, сочат обобщените данни от киносалоните у нас.

Приключенската история за рицари, магьосници и борбата им с мрака е гледана от 25 599 зрители и има 260 404 лева от билетите им за първите три дни на екраните у нас.

На втора позиция е "Твърде лично 3". Продължението на историята на тайния агент Браян Мийлс, в чиято роля влиза отново Лиам Нийсън, който издирва убийците на съпругата си, е гледано от 20 186 зрители и има 164 244 лева приходи за първите три дни на екраните у нас.

Трети по ред сред най-гледаните филми у нас е "Падингтън". Филмът по книгата на Томас Бонд от 1958 година за малкото мече от перуанската джунгла, пристрастено към британската култура, е гледан от 47 773 зрители и има 354 049 лева приходи за десет дни на екран у нас.

На четвърта позиция в топ 10 е "Хобит: Битката на петте армии". Филмът на Питър Джаксън по книгата на Толкин е вече месец на екраните у нас и има 221 912 зрители и 2 195 372 лева от билетите им.

Пети по ред сред най-гледаните филми е "Игра на кодове", който е един от очакваните претенденти за "Оскар" и разказва историята на Алън Тюринг по книгата на Андрю Ходжис. Филмът за разбиването на немската кодираща система "Енигма" и обръщането на хода на Втората световна война е гледан от 67 390 зрители и има 275 168 лева от билетите им за десетте дни на екраните у нас.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Седмият син
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МИСТЪР УОРД?
6
1
 
1
 
! Отговори
Филм преди 9 години
Страхотен филм с много добри ефекти!
5
3
 
8
 
! Отговори
tralala преди 9 години
Аз пък гледах "Игра на кодове" онзи ден - супер супер як. Биографична драма, но изключително добър и силен , интелигентен филм, със страхотна актьорска игра. Според мен всеки трябва да го гледа. ;) Ония аймакс и 3д бози с повърхностни сценарии и калпави актьори не си струват...
4
1
 
6
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
7-ят син, родителтие му да не са римляни бре?
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За възрастни - голяма скука. За деца става.
2
1
 
9
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Тези филми още несъм гледал но , ако са като Дракула няма и да ги гледам.За Дракула пишеха супер филм а то егати бозата.
1
2
 
5
 
! Отговори
Жони преди 9 години
От глупав, по-глупав. С изключение на играта..