"Спондж Боб: Гъба на сухо" е №1 за трети пореден уикенд у нас

Екшънът "Kingsman: Тайните служби" е вторият най-харесван филм от родните киномани
11 мар 2015 11:18,
4
"Спондж Боб: Гъба на сухо" е №1 за трети пореден уикенд у нас
Снимка: Архив Reuters

Вече трети уикенд "Спондж Боб: Гъба на сухо" продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат обобщените данни от киносалоните. Историята на популярния герой от анимационната поредица и неговите приятели, които излизат от морето и попадат в човешкия свят, е гледана вече от 79 004 зрители и има 688 557 лева приходи за 17-те дни на екраните у нас.

На втора позиция е "Kingsman: Тайните служби" с Марк Хамил, Самюъл Джаксън, Колин Фърт, Марк Стронг, Майкъл Кейн. Създаденият по комиксите на Марк Милър и Дейв Гибънс екшън за това как суперсекретна служба брани човечеството от превъртял технически гений е гледан от 54 708 зрители и има 470 510 лева приходи за 17-те дни на екран у нас.

Трети по ред е премиерният от миналия уикенд "Чапи". Историята за робота с изкуствен интелект с Хю Джакман и Сигърни Уивър е гледана от 6 053 зрители и има 52 822 лева за първите три дни у нас.

На четвърта позиция е "Петдесет нюанса сиво". Филмът по първата книга от трилогията на Е. Л. Джеймс, който предизвика противоречиви реакции у публиката, както и нестихващ интерес към показаното на екран с Джейми Дорнан и Дакота Джонсън е гледан вече от 176 557 зрители и има 1 392 387 лева от билетите им за месец у нас.

Пето място е за "Американски снайперист" на Клинт Истууд. Екшънът по автобиографията на Крис Кайл с Брадли Купър в главната роля е вече десет дни на екраните у нас и е гледан от 23 946 зрители и има 209 439 лева от билетите им.

На шеста позиция е друга премиера от миналия уикенд - "Трасьори". Историята с Тейлър Лаутнър и Мари Авгеропулос, която разказва за хората, които са свикнали да се справят сами с трудностите в живота, е гледана от 3 908 зрители и има 32 366 лева приходи от билетите им.

Седма позиция е за "Дякон Левски". Филмът за Апостола на Свободата, който предизвика дискусия и разнородни реакции за качествата му, е гледан от 35 074 зрители и има 267 033 лева от билетите им за 17-те дни на екраните у нас.

Осми по ред сред най-гледаните филми е "Пътят на Юпитер". Триизмерната история на Анди и Лана Уашовски за дете от смесен брак, което се оказва Кралицата на Вселената, е вече месец на екраните у нас и има 78 643 зрители и 785 481 лева приходи.

На девета позиция е "Търсачът". Филмът на Ръсел Кроу, в който действието се развива в годината след края на Първата световна война на територията на Турция, е гледан от 8 432 зрители и има 69 154 лева приходи за десетте дни на екран у нас.

Десета позиция сред най-гледаните филми е за "Несломен". Филмът на Анджелина Джоли за съдбата на лекоатлета-олимпиец Луи Замперини, попадал в японски плен през Втората световна война, е гледан от 6 865 зрители и има 56 831 лева приходи за десетте дни на екран у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Добрин преди 9 години
Осма Божия заповед - Не кради! Цитирай източника!
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много хубаво, но в замундата кога ще го качите?
1
0
 
3
 
! Отговори
776 преди 9 години
детските залъгалки и анимации винаги са с по-голяма гледаемост, по простата причина, че всяко дете е с придружител. това обаче не определя нито качеството на филма нито реалния интерес на зрителя. същото е и с харченето на памперси в детските ясли.