"Скалата" с отпечатъци пред Китайския театър в Холивуд

Той благодари на Спилбърг, като го нарече един от идолите му
20 май 2015 13:34, Петя Славова
0
 "Скалата" с отпечатъци пред Китайския театър в Холивуд
Снимка: архив, Reuters

Бившият кечист Дуейн "Скалата" Джонсън, преквалифицирал се в актьор, циментира мястото си в историята на киното, оставяйки отпечатъците си пред Китайския театър в Холивуд, предаде Ройтерс.

На церемонията 43-годишният Джонсън отправи благодарност към режисьора и носител на "Оскар" Стивън Спилбърг - един от неговите идоли, от когото е получил вдъхновяващо и окуражаващо писмо, пише БТА.

"Този човек е бил не само вдъхновение за мен през годините и създател на любими мои герои, той е вдъхновение за киноиндустрията", споделя Скалата.

С успешната си кариера в киното бившият кечист стана една от най-доходоносните звезди на Холивуд, благодарение отчасти на участието си в поредицата "Бързи и яростни". Дуейн "Скалата" Джонсън се присъедини към актьорския състав за петата лента и наскоро потвърди, че ще се снима и в "Бързи и яростни 8". Седмият филм от поредицата спечели над 1,4 милиарда долара в международния бокс-офис.

Новият филм "Сан Андреас" с участието на Джонсън в образа на пилот на спасителен хеликоптер, който трябва да спаси дъщеря си след опустошително земетресение в Калифорния, излиза на екран на 29 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: отпечатъциСкалата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари