Дъщерите на Мерил Стрийп – също актриси

Звездата обясни, че известността й е "бреме" за тях
22 юни 2015 09:52, Петя Славова
2
Дъщерите на Мерил Стрийп – също актриси
Снимка: архив, Reuters

Едва ли е чудно, че дъщерите на холивудската легенда Мерил Стрийп са се вдъхновили от професията на майка си и са решили да я последват. Самата актриса сподели,  че е горда с дъщерите си Мами и Грейс Гъмър, които са се осмелили да тръгнат по нейните стъпки и да станат актриси, съобщи Контактмюзик.

Още по темата

Прочутата 65-годишна звезда знае, че собствените й успехи са голямо "бреме" за Грейс и Мами, затова е много впечатлена, че това не ги е възпряло да тръгнат по нейните стъпки, пише БТА.

"Аз съм толкова горда с Грейс и Мами, които са готови да следват професията на майка си, въпреки цялото напрежение и внимание, което идва от това, че са дъщери на Мерил Стрийп" - казва звездата от "Желязната лейди", "Ловецът на елени", "Крамър срещу Крамър". Стрийп споделя още, че дъщерите й са млади жени с много силна воля, което я прави горда и винаги ще ги подкрепя.

Мерил Стрийп има общо 4 деца - три момичета и един син Хенри. Най-малката от дъщерите й е Луиза. В редица интервюта Стрийп винаги е поставяла семейството си на първо място пред кариерата. Тя има дългогодишен щастлив брак със скулптора Дон Гъмър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: мерил стрийпдъщери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любимата ми американска артистка! Сигурно дъщерите й са прихванали нещо от нея и все пак е трудно да бъдеш сравняван с актриса от такава величина.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изключителна актриса и жена и е сигурно, че е възпитала прекрасни деца. Да са живи и здрави!