"Ант-мен" победи "Пиксели"-те в САЩ

Ето го и боксофисът в Северна Америка
27 юли 2015 13:12, Петя Славова
1
"Ант-мен" победи "Пиксели"-те в САЩ
Снимка: Форум Филм

Въпреки изключително близкото съревнование с подгласника си - комедията "Пиксели", дванадесетият филм от киновселената на компанията "Марвел" - "Ант-мен", успя да запази челната позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка, предадоха световните информационни агенции.

През втория уикенд на екран за "Ант-мен" са продадени билети на стойност 24,8 милиона долара - достатъчни, за да запази продукцията с Пол Ръд и Майкъл Дъглас първенството си бокс-офиса.

На близкото второ място е приключенската комедия "Пиксели" с Адам Сандлър, реализирала 24 милиона долара през дебютния си уикенд по кината. На трета позиция с 22,1 милиона долара е анимацията "Миньоните", пише БТА.

Четвърто и пето място в бокс-офис класацията на Северна Америка заемат комедията "Тотал щета" с Ейми Шумър и спортната драма "Обратен гард" с Джейк Гиленхал и Рейчъл Макадамс. Приходите от продажбата на билети в киносалоните на САЩ и Канада за двата филма през уикенда възлизат съответно на 17,3 милиона долара и 16,5 милиона долара

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: САЩбокс офисАнт-мен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
General Gadorian преди 8 години
От боза по голяма боза. Е въпрос на вкус.