Филм с Кристен Стюарт на феста във Венеция

Продукции с Идрис Елба, Тилда Суинтън и Дакота Джонсън също са там
30 юли 2015 19:52, Петя Славова
0
Филм с Кристен Стюарт на феста във Венеция
Снимка: архив, Reuters

Тазгодишната конкурсна програма на кинофестивала във Венеция, огласена на пресконференция в Рим, включва научнофантастична любовна история с Кристен Стюарт, военна драма с Идрис Елба и трилър с Тилда Суинтън и Дакота Джонсън, предаде Асошиейтед прес.

Организаторите съобщават, че сред 21-те филма, които ще съревновават за наградата "Златен лъв", са футуристичната лента "Равни" на Дрейк Доремус с Кристен Стюарт и Никълъс Холт в главните роли, "A Bigger Splash" на Лука Гуаданиньо с Тилда Суинтън, Дакота Джонсън и Ралф Файнс, и военната история "Beasts Of No Nation" на Кари Фукунага с Идрис Елба, пише БТА.

Конкурсната програма включва също анимацията "Anomalisa" на Чарли Кауфман и Дюк Джонсън, "Сърце на куче" на Лори Андерсън и филмът "Датчанката" с режисьор и изпълнител на главната роля носителите на "Оскар" Том Хупър и Еди Редмейн.

72-ото издание на кинофестивала във Венеция ще бъде открито на 2 септември с филма "Еверест" на режисьора Балтазар Кормакур с Джейк Гиленхал и Робин Райт. Фестът ще продължи от 2 до 12 септември

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ВенецияЗлатен лъв
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари