Какъв е "Денят, в който се научих да живея"?

Или как да приемем собствените си граници
31 авг 2015 10:47, Петя Славова
0
Какъв е "Денят, в който се научих да живея"?
Снимка: Колибри

 Какъв е „Денят, в който се научих да живея” ни разказва известният френски писател, психолог и изследовател Лоран Гунел. В книгата си, която излиза на 31 август в превод на Румяна Маркова, авторът ни отвежда в едно светло и жизнеутвърждаващо литературно приключение, залагащо на стремежа към вътрешна свобода.

„Денят, в който се научих да живея“ ни убеждава, че едва след като приемем собствените си граници, ще започнем да се развиваме пълноценно и да проявяваме творческите си способности.

И тъй като смъртта е най-голямото, неизбежното ограничение, нашият живот ще започне именно в деня, в който приемем безусловно този факт.

Докато се разхожда по кея след дълъг работен ден, Джонатан – млад мъж с кариера на застраховател, среща мургава красавица. Тя се вглежда в дланта му и изрича предсказание, което изцяло ще преобърне светогледа му.

Лоран Гунел е роден през 1966 г. и освен като автор на книги, съчетаващи умело романовия сюжет със заключенията на популярната психология, той е известен и като социолог и експерт по личностно развитие, преподавател в университета в Клермон-Феран, с подчертани интереси в областта на невролингвистичното програмиране.

Убеден, че повечето страхове са плод на човешкото съзнание, Гунел създава магнетични четива, които потапят читателя в съкровения свят на надеждата и му помагат сам себе си да открие и пресътвори.

Сред книгите му се нареждат абсолютните бестселъри „Човекът, който искаше да бъде щастлив” и „Бог пътува винаги инкогнито”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари