Уди Алън замени Брус Уилис със Стив Карел

Актьорът вече води преговори с продуцентите
Обновена: 31 авг 2015 14:58 | 31 авг 2015 10:00, Петя Славова
0
Уди Алън замени Брус Уилис със Стив Карел
Снимка: архив, Reuters

Носят се слухове, че в следващия филм на Уди Алън Стив Карел ще изпълни ролята, от която се отказа Брус Уилис, съобщи Контактмюзик.

В момента Карел водел преговори, за да се превъплъти в ролята, но това все още не е потвърдено от продуцентите на филма, пише БТА.

Още по темата

Не е ясно защо Уилис се е отказал от ролята, но изглежда, че графикът за снимките ще попречи на ангажимента му да участва в постановка на Бродуей, адаптирана по романа "Мизъри" от Стивън Кинг. Според сайта CinemaBlend.com, Уилис бил изогнен, защото не научил реплики, но Варайъти твърди, че той изобщо не се е появявал на снимачната площадка. 

Малко неща се знаят за филма, с изключение на повечето участници в актьорския състав. Уди Алън е сценарист и режисьор на филмовия проект, който все още не е озаглавен. Сцени от него в момента се снимат в Ню Йорк и Лос Анджелис. Сюжетът обаче е неизвестен, не е ясно и кога филмът ще се появи по екраните.

Сред участниците в актьорския състав са Блейк Лайвли, Паркър Поузи, Кристен Стюарт, Джеси Айзенбърг, Джини Бърлин, Кори Стол, Кен Стот, Ана Камп, Сари Леник, Пол Шнайдър.

Стив Карел се е снимал във филма на Уди Алън "Мелинда и Мелинда" (2004).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари