Вин Дизел съобщи кой ще режисира филма "Трите хикса 3"

Това ще е Ди Джей Каруза, заснел "Дистърбия"
13 окт 2015 17:52, Петя Славова
1
Вин Дизел съобщи кой ще режисира филма "Трите хикса 3"
Вин Дизел в кадър от "Бързи и яростни" 7. Снимка: Форум Филм

Американският актьор Вин Дизел, участвал във филма "Трите хикса", назова кой ще режисира третата част от поредицата. В интервю за изданието io9 той каза, че с проекта ще се заеме режисьорът и продуцент Ди Джей Карузо, известен от филми като "Дистърбия", "Крадец на животни", "Хазарт", "Орлово око".

Предвижда се проектът да излезе по екраните през 2016 година, но точната дата не се съобщава, пише БТА. Филмът е с работно заглавие "Трите хикса: Завръщането на Ксандър Кейдж".

По думите на Вин Дизел все още не е ясно кой от двата филма "Бързи и яростни 8" или "Трите хикса 3" ще бъде заснет първо. Знае се обаче, че и в едната, и в другата лента актьорът ще изпълнява главната роля. Премиерата на "Бързи и яростни 8" е предвидена за април 2017 година.

Първият филм от поредицата "Трите хикса" излиза на екран през 2002 г. При бюджет от 70 милиона долара той донася на създателите си 300 милиона долара от продажбата на билети. Във филма Вин Дизел пресъздава образа на спортиста Ксандър Кейдж, който става специален агент. Продължението излиза три години по-късно и е с Айс Кюб в главната роля. Проектът не се оказва успешен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Вин Дизел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари