Най-добрият лек в "Ще срещнеш висок, тъмнокос, непознат"

Филмът – тази вечер по телевизия Bulgаria ON AIR
Обновена: 20 ное 2015 12:09 | 20 ное 2015 11:55, Петя Славова
2
Най-добрият лек в "Ще срещнеш висок, тъмнокос, непознат"
Снимка: IMDB

Понякога илюзиите се оказват най-доброто лекарство за надежда в бъдещето. Това ни разкрива Уди Алън във филма си "Ще срещнеш висок, тъмнокос, непознат".

И този път режисьорът ще смъкне маските на семейния живот, за да ни покаже как човек лесно се отказва от това, което смята, че притежава и се втурва без задръжки към непознатото, което може да изглежда прекрасно, но само отстрани, само докато го опознаеш.

Алфи (Антъни Хопкинс) осъзнава, че не иска да остарява. Зарязва жена си Хелена (Джема Джоунс) след 40-годишен брак и се впуска в краткотрайна авантюра с платена компаньонка. Но, уви – решава, че е влюбен в нея.

През това време ще се запознаем със залитането и на неговата вече бивша съпруга по окултните науки, сред които героинята намира и своя непознат, макар да не е тъмнокос и висок.

Тяхната дъщеря (Наоми Уотс) също си има съпруг (Джош Бролин), а покрай него и доста проблеми, докато не среща тъмнокос, непознат. Но пък, дали е нейния...

Уди Алън постепенно ни вмъква в тихите драми на персонажите. Разкрива ни тайните им надежди, стремежите им за щастие. Човешките пороци не са им чужди и героите лесно им се подават. А именно това ги прави удивително земни, познати, дори близки. Гледайте филма на 20 ноември от 20.30 часа по телевизия Bulgria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слава богу, има и такива филми!
1
2
 
2
 
! Отговори
Кирилова преди 8 години
Велик филм:)