Не е лесно да живееш като "Авантаджии"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
26 ное 2015 07:36, Петя Славова
0
Не е лесно да живееш като "Авантаджии"
Снимка: IMDB

Не е лесно да живееш на аванта. Рискът някой да дойде и да ти отнеме това, което си свикнал да смяташ за свое е огромен. Това ще видим във филма на Дан Росен „Авантаждии“. Няколко приятели живеят доволно на гърба на фронтмен на музикална банда.

Въпросите, които ги занимават са повърхностни, лежерни, свързани с партита и охолоство, до момента, в който музикантът не съобщава лошата новина: продава къщата си. Сега лентяите ще трябва да се захванат за работа и да покажат възможностите си: от една страна да спрат продажбата, а от друга да намерят парите, за да купят къщата.

Дан Росен ни въвежда в света на американеца, обичащ да живее безгрижно, пиейки бири, пушейки цигари, водещ разточителен живот. Характерните речеви способности на персонажите се свеждат до думички като  "f--k," "s--t," "c—k,“...  Главните роли са поверени на Оливия Мън, Джейн Сиймур, Натали Моралес, Зоуи Бойл, Клифтън Колинс мл., Дейв Фоули.

Филмът има и доста забавни моменти около снимащо се порно, партита и разговори за секс. Гледайте „Авантаджии“ на 26 ноември от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR..

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Bulgaria ON AIRАвантаджии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари