Малкият Кирику с големите подвизи

Прожекцията - на 29 ноември от 16.00 часа
27 ное 2015 08:57, Петя Славова
0
Малкият Кирику с големите подвизи
Снимка: filmsociety.bg

Няма значение колко си голям на ръст, а колко е голямо сърцето ти. Това ще разберем, като опознаем Кирику. След като спасява селото си от магьосницата Караба, Кирику ще се срещне и с дивите зверове на Африка. Прожекцията е на 29 ноември от 16.00 часа в Театрална Работилница "Сфумато".

От дълбините на Синята Пещера дядото на Кирику заявява “Историята за Кирику и магьосницата беше прекалено кратка. Не остана време да ви разкажа всичко, което той извърши. А той направи много хубави и смели неща, които не бива да бъдат забравени. Слушайте, сега ще ви разкажа за неговите подвизи”. И започва да разказва приказката как малкото момче се научило и станало градинар, детектив, грънчар, търговец, пътешественик и доктор, като винаги остава най-малкия и най-смелия герой.

Режисьор на "Кирику и дивите животни" е Мишел Осело. Създаден е през 2005 г, като това е втората част с приключението на малкия герой, който за първи път се появява през 1998 г. в "Кирику и вещицата". През 2012 г. е готова и третата част "Кирику и мъжете, и жените".

Входът е свободен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари