В надпревара с полицията в "Последната банда"

Филмът – тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
27 ное 2015 15:22, Петя Славова
1
В надпревара с полицията в "Последната банда"
Снимка: А плюс филмс

Да откраднеш пиле като хлапе не е толкова невинно занимание. Ето, че четирима приятели го правят като деца, а 20 години по-късно са едни от най-неуловимите банкови обирджии.

Филмът е "Последната банда", а режьор е Ариел Зейтун, познат във Франция с динамичните екшъни, които снима като сред най-известните е "Ямакаши" от 2001 г.

С "Последната банда" пък описва реално случили се събития около Андре Бейлаш, който съвсем млад е осъден на смърт, но успява дълго време да надбяга полицията. Заснет доста реалистично, филмът ни запознава с четиримата приятели и техните емоционални търсения за десетте години, в които се изплъзват от ръката на закона.

Любов, предателство се редуват с убийства и вярност. Покрай героите престъпници, Зейтун ни открехва вратата и около тъмните сделки на полицията, като един сред униформените превръща гонитбата с тази банда на живот и смърт.

Откроена е и любовната история между главния герой и момичето, което среща, докато обира поредната банка. А тя се оказва и най-преданата му жена.

Гледайте "Последната банда" на 27 ноември от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари