Джони Деп – в пародия за Доналд Тръмп

Филмът, заснет през 80-те години, се появи в интернет
11 фев 2016 10:52, Петя Славова
5
Джони Деп – в пародия за Доналд Тръмп
Джони Деп като Доналд Тръмп. Снимка: Funny or Die
Американският актьор Джони Деп се превъплъщава в образа на Доналд Тръмп в пародиен филм със средна продължителност, който беше качен днес в сатиричния американски сайт Funny or Die (Забавлявай се или умри), предаде Франс прес.
 
Продукцията беше качена в интернет броени часове след като Тръмп спечели първичните републикански избори в Ню Хемпшър, пише БТА.
 
В сатиричния сайт, в който може да се гледа филмът, преди началото му в кратко въведение, режисьор Рон Хауърд обяснява, че той е адаптация по книгата на Тръмп "Изкуството на сделката", публикувана през 1987 г.
 
Филмът, заснет през 80-те години, е с продължителност 50 минути и е трябвало първоначално да бъде излъчен по телевизията през септември 1988 г., но е бил свален от програмата заради телевизионен мач. Тогава Тръмп се ядосал и отказал творбата му да бъде излъчвана някога по телевизията. След това филмът изпаднал в забвение.
 
Сега Рон Хауърд обяснява, че е открил видеокасета със запис от лентата миналото лято по време на частна разпродажба пред къща във Финикс, в щата Аризона. В надписите към лентата се посочва, че Тръмп е бил сценарист, режисьор и продуцент, както и автор на музиката. Продукцията в действителност е режисирана от Джеръми Кунър.
 
Пародийното филмче се подиграва добронамерено с егото на кандидата за републиканската президентска номинация. В лентата например екранният Тръмп обяснява на дете, откраднало екземпляр от книгата му "Изкуството на сделката", че това е втората най-продава книга в света след Библията, която "е трябвало да бъде написана от 12 души, което е досадно".
 
Във филма участват още Алфред Молина и Хенри Уинклър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Любопитно ми е защо путиновите ласкатели величаят и кр.ете.на Тръмп. В смисъл Путин е диктатор но не е ***, Тръмп е пълен ид.иот който мечтае да е диктатор, но все пак доста голяма разлика има. А пък ако им се плаща се чудя кой е общия знаменател. Дали руските пропагандни оргнаизации не мислят че ако той стане президент САЩ няма да заминат на кино (а дали не е и възможно :) ), та го подкрепят.... мистика. :)
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом Джони Деп ,признат сатанист е против Тръмп аз съм за стария чичка ....
1
3
 
12
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Голям страх Тръмп да не стане президент, то не бяха компромати, тонове помия, ей такива предизборни антиклипчета като това филмче :)