След Берлинале, "Аве, Цезар" и у нас

Ето и видео от филма в Dnes.bg
12 фев 2016 17:23, Петя Славова
2
След Берлинале, "Аве, Цезар" и у нас
Снимка: Форум Филм
След като стана ясно, че Джордж Клуни откри тазгодишния международен кинофестивал в Берлин, обявявайки, че иска да се ангажира с решаването на кризата с бежанците и да се срещне по този повод с Ангела Меркел, германския канцлер наистина го прие.
 
Актьорът се срещна с нея, придружаван от красивата си съпруга и адвокат Амал Клуни. Какво точно са се разбрали, така и не става ясно, но ето, че  пък 66-ото издание на фестивала върви с пълна сила.
 
Конкурсната програма започна с романтична комедия от Тунис за властна майка, опитваща се да принуди сина си да сключи уреден брак, пише БТА.
 
Наградите на Берлинале ще бъдат раздадени на официална церемония на 20 февруари. Призьорите ще бъдат избрани от седемчленно жури, председателствано от трикратната носителка на "Оскар" Мерил Стрийп.
 
А що се отнася до филма, открил тържественото кино събитие "Аве, Цезаре!" - той ще тръгне и по кината у нас на 19 февруари. Режисьорите са добре познатите Джоел и Итън Коен.
 
Комедията, която разказва за златния век на Холивуд включва още много знамените актьори, сред които, Джош Бролин, Чанинг Тейтъм, Скарлет Йохансон, Тилда Суинтън, Ралф Файнс, Джона Хил.
 
Ето и откъс от филма само в Dnes.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тва ще е голям смях!