Том Ханкс развя българското знаме в Лондон

Актьорът представи новия си филм "A Hologram For The King"
Обновена: 27 апр 2016 14:47 | 27 апр 2016 12:46, Петя Славова
7

Снимка: Булфото

Том Ханкс представи в Лондон новия си филм "A Hologram For The King". Докато вървял към червения килим, звездата получил българското знаме.

Актьорът гостува в столицата на Великобритания без съпругата си Рита Уилсън, но въпреки това прие подарения му трибагреник.

Ханкс е известен у нас като български зет. Съпругата му е наполовина българка, родена под името Маргарита Ибрахимова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
до помак от Ксанти преди 7 години
Има ли го някъде из нета това ?Мерси
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма *** той сам си знае защо е .....
5
2
 
4
 
! Отговори
помак от Ксанти преди 7 години
Но досега никой не споменава защо аго Асан бяга в САЩ...Лежа в затвора за една газирана вода и защото е ***
4
1
 
21
 
! Отговори
помак от Ксанти преди 7 години
Медиите не разбраха, че тъстът на Том Ханкс е бил в родопския град. Той беше и човекът, който защити страната ни от невежестото на американците. Като гост на Опра Унфри той заяви: Стига сте говорили за Унгария, Чехия, Полша. Толкова много им дадохте. Има една страна, която е най-великата, с най-чувствителния народ България, страна, която вие през цялото време не разпознавате, стига сте й бъркали столицата
3
3
 
7
 
! Отговори
комшията преди 7 години
Рожденото име на Рита Уилсън е Маргарита Ибрахимов. Родена е на 26 октомври 1956 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Нейният баща Алън Уилсън (Хасан Ибрахимов) е българомохамеданин от Смолян. Той почина миналата година на 89-годишна възраст. Последното желание на родопчанина бе на поклонението му в Лос Анджелис в православен храм каба гайда да свири родопска мелодия. А дядо и се казваше Халил.Който лично познавах.На чичо и прякора беше "чичката"-по миналата година почина Алахрахметелисим
2
8
 
3
 
! Отговори
Ухо преди 7 години
Гледам снимката и си казвам: Това ухо и тази глава, няма как да не са на Том Хенкс. Няма нищо по-лесно различимо от Том Хенкс:)) Как може някой изобщо да сложи такава снимка в сайт. Критериите за подбор на работещи в този сайт са мноооого високи:))
1
2
 
24
 
! Отговори
Стефанов преди 7 години
Голям артист. Форест, Корабокрушенеца, Терминалът, Зеленият път, Пътя на отмъщението, Шифърът - не мога да ги изброя. Пък "води" и наше момиче!