"Ратчет и Кланк" - видеоиграта се превърна във филм

Филмът тръгва по родните киноекрани от 29 април
29 апр 2016 10:45, Петя Славова
4

 Снимка: А Плюс Филмс

"Ратчет и Кланк" е поредният филм, създаден от официална видеоигра. Историята ни среща с двама герои, изправили се срещу злия извънземен Дрек, чиято цел е да руши всяка планета в галактиката Солана.

Главните персонажи - човекоподната котка Ратчет и роботчето Кланк, намират оръжие, могъщо да взриви наведнъж планетата. За да успеят да я спасят, те се обединяват с Галактическите рейнджъри.

Режисьорът Кевин Мънроу създава автентична вселена с познати за геймърите персонажи и представя собствената си представа да претвори препятствията, които се изправят пред тях. Така възниква нов свят, пъплещ от всякакви извънземни противници. Всеки размята боен арсенал, който позволява на играчите да принудят враговете си да вършат неща, които не искат.
 
И така, дори тези, които не са наясно с историята за "Ратчет и Кланк" се досещат за началото й. Сюжетът на филма е запазен, както и оригиналните гласове на актьорите, сред които Пол Джиамати, Майкъл Ричардсън, Джон Гудман, Розарио Доусън и Силвестър Сталоун...  Това така или иначе няма значение, тъй като у нас филмът е дублиран. Получила се е сполучлива адаптация на една измислената вселена, чието начало тръгва от 2002 г.
 
Мънроу успява да вкара персонажите в комични ситуации. А те се дължат най-вече на факта, че Ратчет и Кланк всъщност не са супер герои и не търсят приключения, но имат дарбата постоянно да се сблъскват с тях.
 
И макар да има добре издържани шеги, силен саундтрак, може да се каже че продукцията е просто нагледен урок колко много се е разраснала една индустрия за последното десетилетие.
 
"Ратчет и Кланк" излиза от 29 април в кината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
къде отидоха добрите стари филми за деца